40 Super Hot gokkast

3 van de 5 sterren

40 Super Hot is een online gokkast die liefst veertig winlijnen telt. In dit speelveld van vijf rollen met ieder vier symbolen gebeurt meer dan je je kunt voorstellen. Met iedere draai aan de rollen combineert de gokkast erop los. Nadat je winst is uitgekeerd, kun je die nog verdubbelen in een all-or-nothing spel dat liefst vijf rondes kent. En dan hebben we het nog niet eens over de jackpot gehad! Je kunt 40 Super Hot gratis proberen of de veertig winlijnen voor je laten werken met echte credits.


Hoe werkt 40 Super Hot Gokkast?

De 40 Super Hot gokkast is een moderne gokkast zoals je die tegenwoordig in casino’s veel ziet. Op een scherm van twintig velden draaien vijf rollen hun fruitsymbolen en de grote rode zeven die we nog kennen van ouderwetse automaten. Maar in tegenstelling tot de oudere modellen, maak je in 40 Super Hot maar liefst veertig keer kans op een winnende combinatie per draai!

Wat zijn de regels?

Er zijn vijf verschillende inzetten mogelijk: 40, 80, 200, 400 en 800. Als je je inzet hebt gekozen, draaien de rollen en verschijnen twintig nieuwe symbolen op je scherm. Zo gauw je ten minste drie dezelfde symbolen op een rij hebt (beginnend op de eerste rij), begint de winst. Omdat veel symbolen onder elkaar staan, win je eigenlijk nooit maar één keer, maar beginnen de winlijnen te ratelen. Begeleid door kekke geluidjes laat 40 Super Hot precies zien hoeveel combinaties je gemaakt hebt.

Nadat de winst is opgeteld, kun je de gokmodus activeren. Hierbij zet je in op rood of zwart, terwijl een speelkaart razendsnel van kleur wisselt. Kies je de juiste kleur, dan verdubbelt je inzet. Dit kun je tot vijf keer herhalen, zolang je eerste inzet minder dan 1.400 credits is.

Ten slotte is er nog de speelmodus van de ‘jackpot cards’, waarbij je in vier verschillende levels met twaalf omgedraaide kaarten speelt. Door uit de twaalf kaarten de drie in dezelfde kleur te kiezen.


Wat kun je winnen?

Het meest waardevolle symbool is de rode zeven, die liefst 1.000 credits waard is als je er vijf van tegelijk vindt. Bedenk dat dit per winlijn is en je, als je wint, waarschijnlijk meerdere winlijnen tegelijk zult activeren. Naast de gewone symbolen zijn er ook nog de ‘Scatter’ sterretjes, die maar liefst 20.000 credits opleveren als ze alle vijf tegelijk verschijnen.

Doordat de gamblefunctie geblokt is vanaf 1.400 credits, is 44.800 credits het maximale dat je hiermee kunt winnen (door vijf keer je inzet te verdubbelen).


Gokken met 40 Super Hot Gokkast

De 40 Super Hot gokkast is perfect voor wie wil gokken zonder te hoeven wachten tot er iets gebeurd. Met veertig winlijnen en twintig verschillende symbolen, is er altijd van alles te zien in een Super Hot 40. Door de toevoeging van de gokfunctie waarmee je steeds je winst kunt verdubbelen en de jackpot cards modus, kun je urenlang plezier beleven aan Super Hot 40, de moderne gokkast die zoveel meer blijkt te zijn dan een nieuwerwetse fruitautomaat!

40 Super Hot gokkast

3 van de 5 sterren