888 Dragons gokkast

4.5 van de 5 sterren

888 Dragons is een heerlijk simpele gokkast in een strak design. Voor wie de rollen oneindig wil zien draaien op zoek naar geluk en de cash die daarbij komt kijken is de online 888 Dragons gokkast een uitstekende keuze. Het ontwerp plaatst je direct achter één van de schermen in een casino, maar met het gemak van je eigen huis. Speel 888 Dragons op de bank, stiekem op werk, of als beloning voor een dag schoonmaken in en om het huis. Dit spel is perfect voor wie niets anders zoekt in een gokkast dan gewoon hopen dat de laatste rol precies goed valt.


Hoe werkt 888 Dragons Gokkast?

Er zijn drie rollen in de 888 Dragons gokkast, met vier opties op iedere rol: een groene, blauwe, rode draak of een lege plek. Met iedere druk op de knop beginnen de rollen te draaien. Krijg je drie willekeurige draken op een rij, dan krijg je vijf keer je inleg terug. Als alle drie de draken blauw zijn, krijg je 25 keer je inleg terug, 50 keer je inleg voor drie groene draken en 100 keer je inleg voor drie rode draken. En dat is alles. Er zijn geen verborgen regels, geen bonussen die je in de gaten moet houden en geen ingewikkelde strategieën. Dit is een duel tussen jou en de drie rollen met draken.

Wat zijn de regels?

Je kunt je inzet aanpassen door op de + of – knoppen te drukken die rechts onderin het scherm staan. Je kunt inzetten op één winlijn, maar tot wel tien munten inzetten op die winlijn. De waarde van de munten kun je bepalen op $.01, $.03, $.05, $.10, $.20, of $.50. Op die manier is de minimale inzet maar $.01 en de maximale inzet liefst $5. Door de spatiebalk te gebruiken om de rollen te draaien, kun je af en toe een ‘turbo spin’ inzetten. Hierbij blijven de rollen langer draaien dan anders.

Met de ‘quick spin’ optie in het optiemenu kun je de rollen alle drie tegelijk laten stoppen. Als je besluit deze optie niet te gebruiken, stoppen de rollen één voor één. Verder kun je het achtergrondgeluid en de geluidseffecten uit of aan zetten in het optiemenu.


Wat kun je winnen?

Zoals eerder aangegeven heb je met 888 Dragons veel controle over je inzet. Of je nu één cent of vijf dollar wil inzetten, deze gokkast geeft je die extremen of alle keuzemogelijkheden daartussenin. Bij winst wordt altijd een veelvoud van je inzet uitgekeerd. Zet je dus $0.01 in, dan is je minimale winst $.05 en je maximale winst $1. Bij de maximale inzet van $5 win je ten minste $25 en maximaal $500. Als je dit spel gratis wilt spelen, krijg je $500 in virtueel geld.


Gokken met 888 Dragons Gokkast

De 888 Dragons gokkast is een prima gokkast voor een simpel spelletje. Het ontwerp is strak en simpel en de grote controle over je inzet zorgt dat je dit spel zo spannend kan maken als je zelf wilt. Tegelijkertijd kan de eenvoud van dit spel het vast niet iedereen naar de zin maken. Ben je op zoek naar een kast met veel opties, dan is 888 Dragons voor jou een draak van een spel.

888 Dragons gokkast

4.5 van de 5 sterren