All Stars gokkast

4.5 van de 5 sterren

Wie houdt er nou niet van fruit?! En helemaal als je kunt winnen. Met deze klassieker kun je eigenlijk nooit misgaan. Het is hét spel voor velen en verveelt nooit. Ga je voor de lekkerste fruitcombo’s of lucky number 7? Wat dacht je van allebei? Of je nou online All Stars speelt of op een echte gokkast, bereid jezelf voor op een spannend en nostalgisch spelletje dat je lang zoet gaat houden. En laten we eerlijk zijn: er zijn zoveel variaties op dit spel, maar deze blijft deze toch het leukst!


Hoe werkt All Stars Gokkast?

De gratis All Stars fruitautomaat bestaat uit een basisspel en een bovenspel waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde rollen. Wanneer je het spel start, begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter of aan de gokkast winbank. In het basisspel gaan 200 punten overigens direct naar de creditmeter. Twee gewonnen credits worden automatisch gegokt naar 0 of 4 punten. In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het stersymbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de ‘reset’-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wat zijn de regels?

Wanneer je 4 of meer punten in de winbank hebt, speel je automatisch het bovenspel met 5 winlijnen. Hier kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits. De automatisch gekozen inzet hangt dan af van het totaal aantal punten op de winbank, maar dit kan desgewenst zelf anders worden gekozen. Indien eenmaal handmatig voor een andere inzet wordt gekozen dan het automatisch gekozene, dan vervalt het automatisch omschakelen naar basis-/bovenspel. Voor het spelen van het bovenspel wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald.


Wat kun je winnen?

In het bovenspel worden op de achtergrond zogenaamde 'winspelen' gespeeld. Bij een inzet van 5 credits wordt 1 winspel gespeeld, bij een inzet van 10 credits 2 winspelen, bij inzet van 20 credits 3 winspelen en bij een inzet van 40 credits 5 winspelen. Deze winspelen zijn in feite steeds afzonderlijke trekkingen die je niet als zodanig ziet. Wel zie je wat er per trekking wordt gewonnen en nadat dit is getoond draaien de rollen automatisch naar een positie waarbij het totaal aantal gewonnen punten in een (aantal) winnende combinatie(s) wordt getoond. De potten worden automatisch geleegd naar de creditmeter wanneer er 800 credits of meer op staan. Heb je geen credits meer op de creditmeter, maar wel op de winbank, dan kun je een pot kiezen met de 'choose pot'-toets en de aanwezige credits verhuizen naar de creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de winbank naar de creditmeter, dan vervolg je met het basisspel.


Gokken met All Stars Gokkast

Ben je helemaal enthousiast geworden, en ben je klaar om nu dan zelf een gokje te wagen met All Stars Gokkast? Ga er dan lekker voor zetten, zet je geluid aan en klik snel hieronder op SPELEN. Laat je meenemen langs nostalgische wegen met deze klassieker & enjoy the ride!

All Stars gokkast

4.5 van de 5 sterren