All Ways Fruits gokkast

5 van de 5 sterren

Liefhebbers van klassieke gokkasten zonder al te veel extra’s zitten op de All Ways Fruits gokkast van Amatic helemaal goed. Er zijn maar weinig online fruitautomaten die zó basic zijn en toch leuk blijven om voor langere tijd te spelen. De vele winsten die de gokautomaat genereert dragen daar zeker hun steentje aan bij en ook het vrolijke uiterlijk van de gokkast doet veel goed. Op de gratis online variant van Amatic kun je bovendien eindeloos blijven draaien. Je kunt namelijk onbeperkt nieuwe credits verkrijgen voor deze versie van de All Ways Fruits fruitautomaat.


Hoe werkt de All Ways Fruits gokkast?

Wanneer de software van Amatic is ingeladen zie je direct al dat de All Ways Fruits gokkast een fruitautomaat van eenvoud is. 5 rollen, 3 rijen en enkele knoppen. Niets meer. Niets minder.
Dit kan wellicht wat saai over komen, maar zodra je op de “Start”-toets hebt geklikt, zal je merken dat de All Ways Fruits fruitmachine enkele bijzonderheden kent die het spelen op de gokkast toch verrassend leuk maken. Zoals gewoonlijk is het de bedoeling dat je winnende combinaties maakt van links naar rechts. Op de All Ways Fruits gokkast mogen ze daarbij kriskras op de rollen verschijnen. Echte winlijnen zijn er niet. Zolang de soortgelijke symbolen maar opeenvolgend op rol 1, 2 en 3 verschijnen win je.
Winsten kun je vervolgens via de extra ‘Gamble-feature’ verdubbelen. Dit is een simpel kaartspel waarbij je de juiste kleur van de kaart moet raden. Gok je goed, dan kun je opnieuw een gokje wagen of je winst incasseren. Gok je verkeerd, dan ben je logischerwijs je winst kwijt en keer je terug naar het basisspel.
Inzetten op de All Ways Fruits gokautomaat kan al vanaf 1 credit per spin. De maximale inzet per spin bedraagt 500 credits. Dit regel je zelf via de “Bet”-knop. Overigens maakt het voor je winkansen niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de uitbetalingen uiteraard wel.

Wat zijn de regels?

De regels op de All Ways Fruits fruitautomaat zijn eenvoudig. Je speelt het spel op 5 rollen en 3 rijen. Winnen doe je door minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn te verkrijgen. Gewonnen punten kun je bijschrijven op de creditmeter of er een extra gokje mee wagen via de 'gok-functie'.
Buiten de bekende gokkast-symbolen zoals de fruitsoorten en de bellen, draaien er twee bijzondere symbolen mee op de rollen: het 2x multiplier-symbool en het bonus-symbool. Het multiplier-symbool activeert een verdubbelaar tijdens de spins. Elke winst die je in de betreffende draai maakt wordt automatisch verdubbeld. Met het bonus-symbool worden Free Spins getriggerd op de All Ways Fruits gokkast. Drie bonus-symbolen leveren 7 gratis spins op, 4 bonus-symbolen 10 extra spins en bij 5 bonus-symbolen op de reels mag je 15 keer gratis draaien. Tijdens de Free Spins leveren identieke symbolen altijd winst op, ongeacht waar ze op de rollen verschijnen. Je hoeft dus niet per se meer combinaties van links naar rechts te maken in dit bonusspel.


Wat kun je winnen?

Helaas staat de paytable niet duidelijk in beeld tijdens het draaien op de All Ways Fruits fruitautomaat, maar met het vraagteken in het bovenste menu kun je er een kijkje op nemen. In alle gevallen moet je 3 soortgelijke symbolen op een winlijn verkrijgen om winsten te pakken op de All Ways Fruits gokautomaat. De zevens en de bonus-symbolen leveren de hoogste winst op. De kersen betalen het slechtst uit. Logischerwijs zijn de uitbetalingen (een stuk) hoger als je met een hogere inzet speelt. Met de extra 'gok-functie' en de bonus spins in het bonusspel kunnen de uitbetalingen flink oplopen.


Gokken met All Ways Fruits gokkast

Zin om op een tijdloze klassieker aan de gang te gaan die ondanks zijn eenvoud tóch garant staat voor uren speelplezier? Klik dan snel op SPEL SPELEN en draai zo veel en zo vaak als je wilt op de gratis online All Ways Fruits gokkast!

All Ways Fruits gokkast

5 van de 5 sterren