Andy Capp gokkast

3.5 van de 5 sterren

Andy en Flo. Het zijn de hoofdrolspelers op deze heerlijke gokkast. Andy wilt graag de hort op, maar Flo houdt haar man kort aan de lijn. Ontdoe jezelf van de bemoeizuchtige Flo in het bovenspel van deze gratis online gokkast en win mooie prijzen terwijl je op de vlucht bent. Plezier gegarandeerd op deze klassiek ogende fruitautomaat en het mooiste: je kunt onbeperkt gratis spelen op de Andy Capp gokkast, want als je credits op zijn krijg je met 1 klik op de knop gewoon weer nieuwe!


Hoe werkt de Andy Capp gokkast?

De Andy Capp fruitautomaat werkt met een onder- en bovenspel. Het onderspel werkt met drie rollen en je hebt verschillende inzetmogelijkheden. Zo kun je al met 1 credit spelen, maar ook met 4 of 16 credits. Winnen kan bij een hogere inzet kriskras. Speel je met de laagste inzetmogelijkheid, dan heb je alleen de horizontale lijn die je winsten oplevert. Op zich niet heel spannend en erg verschillend ten opzichte van andere online fruitautomaten. Het leuke van gokken op de Andy Capp gokkast zit hem in het bovenspel. Je vindt op de rollen namelijk cijfers (1 tot 6). Je zult ze opeenvolgend moeten draaien om Andy van zijn luie bank te krijgen. Ben je tot 6 gekomen? Dan zal Andy de deur uitstappen waarna Flo de achtervolging op Andy inzet. Bij het bovenspel draaien 2 rollen, of beter gezegd: 2 dobbelstenen. De rode dobbelsteen symboliseert Andy, de blauw Flo. De bedoeling is dat je Flo voorblijft wanneer je eenmaal de benen hebt genomen. Onderweg kun je mooie prijzen verdienen met als uiteindelijke doel om tot stap 100 te komen terwijl je Flo hebt weten te ontlopen.

Wat zijn de regels?

Het bovenspel op de Andy Capp fruitautomaat wordt alleen geactiveerd als je met de laagst mogelijke inzet speelt. Bij een inzet van 4 of 16 credits per spin valt het bovenspel niet te spelen. Logischerwijs zijn je winsten wel een stuk hoger als je met 4 of 16 credits per spin speelt. Winsten worden automatisch toegevoegd aan de supermeter, maar niet voordat je de keuze hebt gemaakt of je een extra gokje wilt wagen met je winst. Je kunt namelijk het kop- en muntspel spelen op de Andy Capp gokkast met je winst. Je doet dit simpelweg door op de "head-" of "tail"-knop te klikken. Je kunt je kansen op winst verhogen door rollen vast te zetten. Dit doe je met de "hold"-knop die je onder iedere rol vindt. Credits verplaatsen van de Supermeter naar de Creditmeter doe je middels de "Collect/Reset"-knop.


Wat kun je winnen?

De hoogte van je winsten op de Andy Capp fruitautomaat zijn afhankelijk van je inzet. Speel je met 4 of 16 credits per spin, dan zijn de uitbetalingen bij winnende combinaties op de rollen in het onderspel lager dan wanneer je met 1 credit per spin speelt. Daar staat dan wel weer tegenover dat je winkansen groter zijn. Je speelt tenslotte met meer winlijnen. In het bovenspel kun je extra mooie prijzen verdienen. Kom je bijvoorbeeld op de "Big Win" terecht met Andy, dan ontvang je een minimale prijs van 32 credits. Tijdens je vlucht voor Flo liggen er diverse kansen voor je om met extra credits het bovenspel weer te verlaten.


Gokken met Andy Capp gokkast

Ook je geluk beproeven terwijl Flo je op de hielen zit? Zet je geluid dan aan en klik snel op de knop SPEL SPELEN hieronder. Plezier is 100% gegarandeerd op deze mooie vormgegeven fruitautomaat met Nederlandssprekende hoofdrolspelers.

Andy Capp gokkast

3.5 van de 5 sterren