Beauty and the Beast gokkast

2 van de 5 sterren

Laat het beest in je los en speel mooie prijzen bij elkaar op de adembenemende Beauty and the Beast gokkast. Dit wonder van Yggdrasil Gaming vertelt niet alleen een sprookje; de gokautomaat ziet er ook fabelachtig uit. Laat je in verwondering brengen door geweldige visuals, ervaar zelf hoe fijn de gameplay is en ding natuurlijk mee voor immens hoge prijzen. Het mooiste van de gratis online versie: je speelt hem onbeperkt, zo vaak en zo veel je maar wilt!


Hoe werkt de Beauty and the Beast gokkast?

Nog voordat je met het spel begint zie je de grote klasse van Yggdrasil Gaming. De introductievideo is van hoge kwaliteit en het loont om niet direct op de “Skip”-toets onderin je scherm te klikken. Mocht je dit wel doen, word je automatisch naar het speelveld geleid waar je 5 rollen en 3 rijen zult treffen. Links onderin het scherm valt te zien dat je met 20 vaste winlijnen speelt. Deze zijn niet aanpasbaar. Het maakt voor je winkansen dan ook niet uit of je met een hoge of met een lage inzet speelt.
Je inzet regel je met de “Coin Value”-knoppen. Je kunt al beginnen met spelen op de Beauty and the Beast gokautomaat met 20 cent. De maximale inzet per spin bedraagt 100 euro. Dit geldt echter voor het ‘gewone’ basisspel.
Naast de “Play”-knop vind je namelijk de “Golden Bet”-toets. Je kunt je winkansen verhogen door met een drietal extra features te spelen op de Beauty and the Beast gokkast. Voor 5 extra coins maak je meer kans op mooie prijzen in de ‘Free Spins bonusronde’. Tijdens de bonusronde op de Beauty and the Beast gokkast geldt altijd een extra feature (bijv. rollen die aan elkaar gekoppeld worden of random Wilds die automatisch getriggerd worden). Met de “Boost”-feature start je de bonusronde automatisch met 2 features in plaats van 1. Met de “Nudge”-feature zorgt de butler ervoor dat de Free Spins ronde vaker wordt geactiveerd en met de derde optie activeer je de “Nudge”- en “Boost”-feature allebei. Dit kost je dan wel 30 extra credits per spin. De maximale inzet die je op deze manier kunt plaatsen bedraagt 250 euro per draai. Fors, maar je verhoogt je winkansen (en daardoor automatisch je winsten) er enorm mee!

Wat zijn de regels?

De basisregels voor de Beauty and the Beast gokautomaat zijn zoals je ze kent van elke andere (online) gokkast: probeer 3 of meer soortgelijke symbolen vanaf links gezien op een winlijn te verkrijgen.
De Beauty and the Beast gokkast is echter op een sprookje gebaseerd en dus moet er wel wat magie aan te pas komen natuurlijk. Dat niets is wat het lijkt op deze slotmachine blijkt wel tijdens het draaien. Er zijn een tweetal symbolen waar je naar uit wilt kijken tijdens de spins: het Wild-symbool en de Free Spins-symbolen.
Het Wild-symbool vervangt elk ander willekeurig symbool en zorgt op die manier dus voor extra mogelijkheden om te winnen. Het Free Spins-symbool activeert het bonusspel wanneer hij 3 maal (of meer) op de reels verschijnt. Daarbij hoeven de symbolen niet per se op een winlijn te verschijnen. Drie keer willekeurig op de rollen is voldoende om de 10 Free Spins te bemachtigen.
Tijdens de bonusronde geldt een extra feature die je op voorhand mag selecteren. Speel je met de "Golden Bet"-functie kun je er 2 selecteren. Je hebt daarbij de keuze tussen de butler die de kracht heeft om rollen naar boven of onder te verplaatsen zodat je betere combinaties kunt maken, de chef die de middelste 3 rollen aan elkaar kan koppelen of de dienstmeid die 2 tot 4 random Wilds per spin creëert. Onnodig om nog te zeggen dat dit voor belachelijk hoge prijzen kan zorgen in het bonusspel, zeker als je ook nog beseft dat de Free Spins- en Wild-symbolen ook gewoon meedoen tijdens de bonusronde!


Wat kun je winnen?

De winsten in het basisspel zijn niet heel erg noemenswaardig. De plaatjes leveren je het meeste op, de edelstenen het minst. Het hoogste aantal credits dat je kunt verkrijgen in het basisspel is door 4 of 5 Free Spins-symbolen op een winlijn te verkrijgen. In dat geval ontvang je namelijk niet alleen de Free Spins, maar ook 1.000 of 5.000 credits.
Toch staat zelfs dit hoge puntenaantal in schril contrast met de winsten die je kunt vergaren tijdens de bonusronde. Zeker als je met de "Golden Bet"-feature speelt (en dus 2 extra features mag selecteren bij de bonusronde) lopen de winsten doorgaans de spuigaten uit op de Beauty and the Beast gokautomaat. Ben je helemaal lucky en draai je tijdens de bonusronde nieuwe Free Spins? Dan weet je zeker dat je met een goed gevulde bankrekening vertrekt na de laatste gratis spin.


Gokken met Beauty and the Beast gokkast

Vind je het ook wel tijd worden om sprookjes tot werkelijkheid te laten komen? Geef dan vooral een draai aan de Beauty and the Beast gokkast van Yggdrasil Gaming! De magie vliegt je om de oren tijdens het spelen van dit bijzonder fraaie slot. Niet alleen zijn de prijzen torenhoog en een beetje onwerkelijk; ook de gameplay en visuals zorgen ervoor dat je eindeloos veel plezier beleeft aan deze gratis online gokkast. Klik hieronder snel op SPELEN om als een waar beest tekeer te gaan op deze prachtige gokautomaat!

Beauty and the Beast gokkast

2 van de 5 sterren