Beetle Mania Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Beetle Mania maakt optimaal gebruik van de videotechnieken die bij moderne gokkasten ingezet kunnen worden. Als je het spel start, zie je een video waarin een muzikaal kevertje de toon zet. Dit muzikale thema wordt ook doorgezet in het spel zelf, waar het vrolijke blauwe kevertje, zijn insectenvriendjes en een slak in vrolijke animaties over de rollen verdeeld zijn. Ze zijn omringd door de vijf hoogste kaarten uit het kaartspel en blauwe muzieknoten die bovendien extra gratis beurten kunnen verdienen.


Hoe werkt Beetle Mania Gokkast?

Beetle Mania is een online gokkast met vijf rollen. Elk van de rollen heeft drie posities, waardoor een veld van vijftien tegels wordt gevuld. De combinaties die je maakt door te spelen, kunnen door vijftien winlijnen in winst worden omgezet. De rollen zijn vrolijk gekleurd en hebben af en toe ook extra geluidseffecten en animaties. Het bijtje dat af en toe voorbij komt, geldt als een joker, waardoor je extra kans maakt op een winnende combinatie.

Wat zijn de regels?

Zodra je je inzet hebt bepaald, druk je op de startknop om de rollen te laten draaien. Je kunt je inzet verhogen of verlagen door het aantal winlijnen aan te passen of de inzet per winlijn te veranderen. Je kunt maximaal 100 credits per winlijn inzetten, waardoor de maximale inleg 1000 credits is. Als je wint, kun je de gewonnen credits inzetten in een apart gokspel, waarbij je tussen een zwarte en een rode kaart kunt kiezen. Valt de kaart inderdaad op jouw gekozen kleur, dan verdubbelt je winst. Heb je de verkeerde keuze gemaakt, dan verlies je de gewonnen credits.

Door ten minste drie muzieknoten op de rollen te krijgen, krijg je toegang tot de tien gratis beurten. Het scherm verandert nu in een donker thema en de tien gratis beurten beginnen als je op de startknop drukt. Een interessante extra is dat iedere keer als de blauwe kever in beeld komt, je totale winst in de gratis rondes wordt verdubbeld. Als de gratis rondes voorbij zijn, wordt je uiteindelijke winst opgeteld en ga je terug naar het basisscherm. Ook deze winst kun je trouwens inzetten in het gokspel.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 500.000 credits, als je vijf bijen op een rij krijgt met de maximale inleg van 1.000 credits. Met een lagere inzet blijft de winst in verhouding. Met de gewone symbolen uit het spel is je maximale winst 100.000 credits voor vijf slakken.


Gokken met Beetle Mania Gokkast

Spelen op de Beetle Mania gokkast is een vrolijke bedoening. De animaties en muzieknoten die het spel begeleiden geven de gokkast een gezellig gevoel. Eigenlijk is dit een gokkast die zichzelf niet heel serieus neemt, maar tegelijkertijd de opties en winstmogelijkheden heeft die je gewoon verwacht. Voor wie vrolijk wil worden van het spelen, is dit een prima gokkast. Je kunt Beetle Mania gratis spelen, of credits kopen die je kunt inzetten.

Beetle Mania Gokkast

2.5 van de 5 sterren