Big Money Game gokkast

3 van de 5 sterren

Wie van klassieke fruitautomaten houdt, zal zeker verliefd worden op de Big Money Game gokkast. De klassiek ogende fruitmachine doet tijden van weleer automatisch weer herleven. Maak winnende combinaties met al je favoriete fruitsymbolen en win belachelijk hoge prijzen in het bovenspel met het grote Big Money Wheel. Het mooiste van de Big Money Game gokkast? Dat je onbeperkt credits bij kunt krijgen op de gratis online variant!


Hoe werkt de Big Money Game gokkast?

De Big Money Game gokkast werkt met een onder- en bovenspel. Er zijn 3 rollen beschikbaar en winnen kan middels verschillende winlijnen. Inzetten kan al vanaf 1 credit, maar de echt hoge prijzen pak je als je met 5, 10 of 20 credits per spin speelt. Alleen dan kun je namelijk het bovenspel activeren waarbij het Big Money Wheel voor mooie prijzen kan zorgen. Met je winst kun je een extra gokje wagen. Dit doe je via de “Gamble”-toets. Punten toevoegen aan de creditmeter doe je via de “Collect”-toets en dit kan al vanaf 2 punten. Je kunt ze tevens verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters. Dit doe je met de “Start”-toets. Bij 4 of meer punten op één van de spaarmeters kun je je inzet verhogen naar het Bet5-, Bet10- of Bet20 spel. Je verhoogt daarmee automatisch je winkansen, want in plaats van met 1 winlijn (de horizontale lijn waarmee je speelt als je met 1 credit per spin inzet op de Big Money Game gokkast), speel je plots met 5 winlijnen. Extra handig is de auto-hold-functie. Deze is alleen van kracht wanneer je inzet met 1 credit, maar helpt om makkelijker winnende combinaties bij elkaar te spelen. Uiteraard is de Big Money Gokkast ook uitgerust met een ‘autoplay-functie’ voor de luie gokkers onder ons. Eindeloos gokken zonder zelf aan de knoppen te hoeven zitten. Ideaal natuurlijk!

Wat zijn de regels?

Je begint altijd met het basisspel op de Big Money Game fruitmachine, ongeacht je inzet. Inzetten kan vanaf 1 credit, maar de meeste kans op hoge prijzen heb je met een inzet van 5, 10 of 20 credits per spin. Niet alleen verhoog je daarmee het aantal winlijnen, maar ook kan het bovenspel geactiveerd worden wanneer je 3 BAR-symbolen op de rollen verkrijgt. Bij een inzet van 5 credits mag je in dat geval 1 keer draaien aan het Big Money Wheel. Bij het 10Bet-spel mag je 2 keer draaien aan het wiel wanneer je 3 BAR-symbolen op de rollen tovert. Bij een inzet van 20 credits per spin mag je in het bovenspel 3 maal draaien aan het Big Money Wheel. Gegarandeerd hoge prijzen als dit gebeurt!


Wat kun je winnen?

Winsten op de Big Money Game gokkast zijn overzichtelijk. Hoe hoger je inzet, des te hoger je winst zal zijn. Zo leveren 3 'zevens' op de rollen bij de hoogst mogelijk inzet maar liefst 200 credits op en kun je al winst verkrijgen wanneer je 'slechts' 2 identieke symbolen op een winlijn verkrijgt. Deze winsten kun je via de 'Gamble-functie" dan ook nog eens verdubbelen. En nog een keer verdubbelen. En nog een keer. En.... Grote winsten pakken is dus geen enkel probleem op de Big Money Game fruitautomaat. 'What's in a name' hè?


Gokken met Big Money Game gokkast

Ben je er na het lezen van deze review helemaal klaar voor om je onder te dompelen in de nostalgische wereld van klassieke fruitsymbolen, bellen en zevens? Klik dan snel op SPEL SPELEN hieronder, zet je volume op maximaal en geniet van de Big Money Game fruitautomaat die oude tijden weer doet herleven.

Big Money Game gokkast

3 van de 5 sterren