Bonanza Megaways gokkast

4.5 van de 5 sterren

Wie wel een beetje klaar is met alle klassiekers en recht-toe-recht-aan gokkasten zal z’n hart op kunnen halen met de Bonanza Megaways gokkast. Deze gokautomaat is anders dan alle anderen en zal je uren veel speelplezier opleveren. Op de gratis online versie van softwareontwikkelaar Big Time Gaming kun je bovendien eindeloos blijven spelen. Wanneer je credits op zijn, verkrijg je met 1 klik op de knop namelijk gewoon weer nieuwe!


Hoe werkt de Bonanza Megaways gokkast?

Zodra de software is ingeladen zie je direct al dat de Bonanza Megaways gokkast een geval apart is. De bekende rollen en rijen ontbreken, net als traditionele gokkast-symbolen zoals de bellen, BAR-symbolen en fruitsoorten. In dit spel draait alles om edelstenen, goud en andere grondstoffen die in een mijn te vinden zijn.
Alhoewel je niet te maken hebt met traditionele rollen zoals je ze wellicht kent, zijn de blokken steen waar de Bonanza Megaways gokautomaat mee werkt uiteraard bedoeld als reels. Omdat de blokken niet allemaal dezelfde afmeting hebben speel je op verschillende rijen. Op de ene rol staan slechts 2 blokken en op de volgende rol kunnen dan zomaar 5 symbolen verschijnen. Daarbovenop heb je ook nog eens te maken met de mijnwagentjes die boven rol 2, 3, 4 en 5 verschijnen. Deze herbergen ook nog eens een symbool en doen gewoon mee voor de winnende combinaties. Door deze werkwijze heb je maar liefst 117.649 manieren om te winnen. Per spin!
Zoals bij elke online gokkast is het de bedoeling om minimaal 3 soortgelijke symbolen vanaf links gezien op een winlijn te verkrijgen. Uitzondering hierop is de diamant met de paarse kleur. Deze levert al winsten op bij 2 stuks op de rollen.
Inzetten op de Bonanza Megaways speelautomaat kan vanaf 20 cent. De maximale inzet per spin bedraagt 20 euro. Je regelt dit zelf met de “Stake”-knoppen. Het spel starten doe je uiteraard via de “Play”-toets, die je herkent aan de groene kleur met de driehoek erop. Voor de wat luiere gokkers onder ons heeft Big Time Gaming een ‘autoplay-functie’ toegevoegd. Je kunt hierbij geheel zelf bepalen hoeveel auto-spins de gokautomaat voor je moet plaatsen.

Wat zijn de regels?

Ondanks dat de Bonanza Megaways gokautomaat behoorlijk overweldigend kan overkomen als je hem voor het eerst speelt, zijn de regels vrij simpel: verkrijg soortgelijke symbolen op een winlijn en win. Winnen kan zoals gezegd kriskras en op 117.649 manieren per spin.
Op zich allemaal niet heel spannend. Het wordt pas spannend als je wint. Op een gokkast die als thema "mijnbouw" heeft, is het niet gek dat er soms wat gesteente wordt opgeblazen. Bij elke winnende combinatie is dit het geval en worden de symbolen waarmee gewonnen is vervangen voor nieuwe. Dankzij deze Avalanche-functie kun je in 1 spin meerdere prijzen pakken op de Bonanza Megaways gokkast.
Naast deze leuke toevoeging kent de Bonanza Megaways ook Scatter- en Wild-symbolen. Het Wild-symbool herken je aan de staven dynamiet. Dit symbool vervangt elk ander willekeurig symbool en kan dus voor extra winnende combinaties zorgen. Het Scatter-symbool zijn de goudstaven. Draai er 4 van op de rollen en je ontvangt 12 Free Spins. Voor elk extra Scatter-symbool op de rollen ontvang je nog eens 5 extra bonusspins.
Tijdens de Free Spins ronde geldt de Avalanche-functie nog steeds en bovendien wordt er ook nog eens een multiplier toegepast. Deze wordt bij elke nieuwe winst tijdens de Avalanche-functie verhoogd. Free Spins op de Bonanza Megaways gokautomaat staat dus bijna altijd gelijk aan torenhoge winsten.


Wat kun je winnen?

De winsten op de Bonanza Megaways gokkast zijn behoorlijk onvoorspelbaar. Dit komt puur door de vele winmogelijkheden en de Wilds en Scatters die meedraaien tijdens het basisspel. Door de Avalanche-functie kun je in 1 spin meerdere prijzen tegelijk pakken en heb je het geluk dat de Free Spins-ronde wordt gestart, berg je dan maar. In bijna alle gevallen loop je met immens hoge prijzen weg tijdens deze bonusronde.


Gokken met Bonanza Megaways gokkast

Wil je eens wat anders dan de welbekende klassieke gokkasten met saaie onder- en bovenspellen? Dan is de Bonanza Megaways gokkast van Big Time Gaming een absolute aanrader. Deze gokautomaat geeft aan de woorden "spanning" en "sensatie" een compleet nieuwe lading. Elke spin is het weer afwachten wat voor moois de speelautomaat nu weer voor je in petto heeft. Bovendien speel je onbeperkt op de gratis online versie, want zoals gezegd is credits 'bijkopen' met 1 klik op de knop gebeurd. Klik hieronder snel op SPELEN om met deze topper van Big Time Gaming aan de slag te gaan!


Bonanza Megaways gokkast

4.5 van de 5 sterren