Book of Ra Deluxe Gokkast

3.5 van de 5 sterren

Ben je weleens jaloers op de ontdekkingsreizigers die voor het eerst de piramides binnengingen? Op zoek naar gigantische schatten trotseerden ze donkere gangen, mysterieuze vloeken, en de angst voor mummies. Met de Book of Ra Deluxe gokkast kun jij hetzelfde doen, maar zonder de mummies, vloeken en in het schitterende licht van deze fraai vormgegeven gokkast. Deze populaire gokkast heeft vijf rollen die rijk gevuld zijn met oud-Egyptische symbolen, de hoogste vier kaarten uit het klassieke kaartspel en wie weet welke schatten.


Hoe werkt Book of Ra Deluxe Gokkast?

Book of Ra heeft vijf rollen en tien winlijnen. Met iedere druk op de knop draaien de rollen tot vijftien verschillende velden zijn gevuld. Zo gauw je drie symbolen op een winlijn hebt gezet (tellend vanaf de eerste rol), krijg je een winst uitgekeerd. Die winst kan variëren van de helft van je inzet tot wel 1000 keer je inzet. Ook zijn er speciale gratis beurten te winnen en kun je de gewonnen credits inzetten in een gokspel waarbij je 50% kans hebt om je winst te verdubbelen of kwijt te raken.

Wat zijn de regels?

Je winst begint bij drie gelijke symbolen en vermenigvuldigt snel wanneer je meer dan drie symbolen krijgt. Bij vier symbolen is je winst ten minste vijf keer zo groot als wanneer je drie gelijke symbolen hebt en met vijf gelijke symbolen op een rij ten minste twintig keer zo groot. Het boek van Ra, waar dit spel naar is vernoemd, telt als een joker die alle andere symbolen kan vervangen. De ontdekkingsreiziger zelf is ook een bijzonder symbool, omdat bij twee van hem op een winlijn al een winst wordt uitgekeerd.

Bij een winst kun je ervoor kiezen om je winst in credits om te zetten, of in te zetten bij het gokspel. Dit gokspel brengt je naar een ander scherm, waarbij een kaart uit een kaartspel in het midden heen en weer flitst tussen een aas in een zwarte kleur of een rode kleur. Je kiest een van deze kleuren en als jouw keus overeenkomt met de kaart, verdubbelt je winst. Kies je verkeerd, dan ben je de winst kwijt en ga je naar het gewone scherm.


Wat kun je winnen?

Je kunt minimaal 0.04 credits inzetten; hierbij kies je de minimale inzet op één winlijn. De maximale inzet is 100 credits, waarmee je op alle winlijnen de maximale inzet van 10 credits legt. De maximale winst is 1000 keer je inleg, waarmee dat met een maximale inleg neerkomt op maar liefst 100,000 credits!


Gokken met Book of Ra Deluxe Gokkast

Book of Ra Deluxe is een gokkast in een Egyptisch thema die je kan onderdompelen in de wereld van farao’s, duistere geheimen en rijke schatten. Door dit spel online te spelen, houd je alle gevaren op een gepaste afstand, maar heb je nog altijd kans op het vinden van onverwachte rijkdommen.

Book of Ra Deluxe Gokkast

3.5 van de 5 sterren