Break Out gokkast

4.5 van de 5 sterren

Liefhebbers van klassieke fruitautomaten met traditionele symbolen vinden de Break Out gokkast ongetwijfeld helemaal te gek. Nostalgische gevoelens komen automatisch boven drijven wanneer de fruitautomaat in je beeldscherm verschijnt en na de eerste spin – als de Break Out gokkast zijn bekende geluiden begint te produceren – waan je je voor eventjes weer in de ouderwetse gokhal. Tel daar de torenhoge winsten die je kunt vergaren op deze fruitmachine bij op en je snapt waarom de Break Out gokkast zo razend populair is.


Hoe werkt de Break Out gokkast?

De gratis Break Out gokkast werkt met een onder- en een bovenspel. In beide gevallen speel je op 3 rollen. Starten doe je altijd met het basisspel. Je speelt het basisspel op de onderste 3 rollen en er is 1 winlijn van kracht. Met de “Hold”-knoppen kun je rollen vastzetten, maar om het je makkelijk te maken zit er een “autohold-functie” ingebakken in de Break Out fruitautomaat. Gunstige rollen worden dus automatisch voor je vastgezet. Je kunt ze resetten via de “Reset”-toets. Winsten op deze fruitmachine kunnen verdubbeld worden middels de “Gamble”-toets. Dit kan (helaas) alleen in het basisspel. Punten kun je middels de “Collect”-knop toevoegen aan je creditmeter of via de “Start”-toets aan 1 van de 40 spaarmeters. Bij 4 of meer punten op een van de spaarmeters kun je het bovenspel starten. Hier speel je met 5 of met 10 credits op de bovenste 3 rollen. Zowel bij het Bet5-spel, als bij het Bet10-spel speel je met 5 winlijnen. Bij het Bet10-spel maak je kans om extra in de prijzen te vallen. Bij sommige symbolen zie je namelijk een zwarte bol staan. Draai er 3 van willekeurig op de rollen en je start het ‘schietspel’. Tijdens dit bonusspel lichten de vakjes rechtsboven in je scherm op. Er zijn in totaal tot wel 480 credits te verdienen in dit extra spel op de Break Out gokkast. Je zult dan wel steeds het vakje met de pijl moeten ‘raken’. Schieten in dit bonusspel doe je met de “Start”-knop. Punten die je hier verdient worden in de topmeter getoond. Je kunt ze middels de “Collect”-toets weer verplaatsen naar de creditmeter. Tevens kun je met de “Choose Game”-knop weer terugkeren naar het basisspel.

Wat zijn de regels?

Afhankelijk van je inzet speel je in het boven- of onderspel. Inzetten kan al vanaf 1 credit. In dat geval speel je het basisspel op de onderste rollen en heb je 'slechts' 1 winlijn tot je beschikking om mee in de prijzen te vallen. Bij 5 of 10 credits per spin verplaatst het spel zich naar de bovenste 3 rollen. Logischerwijs zijn hier de winkansen hoger omdat je met niet 1, maar 5 winlijnen speelt. Wel moet je hier altijd 3 symbolen op een winlijn verkrijgen om in de prijzen te vallen. In het basisspel vormen 2 identieke symbolen op een winlijn ook al een winnende combinatie.


Wat kun je winnen?

De winsten op de Break Out gokkast zijn duidelijk en overzichtelijk. Des te meer je inzet, des te hoger de prijzen zullen zijn die je kunt vergaren. Daar staat dan wel tegenover dat je altijd 3 soortgelijke symbolen op een winlijn moet krijgen. In het basisspel (als je met 1 credit per spin speelt) verdien je bijvoorbeeld al 5 credits als je 2 zevens op een winlijn verkrijgt. In het bonusspel is de hoogste winst te pakken: 480 credits bij een inzet van 10 credits. Ongekend hoog natuurlijk en dat maakt het gokken op de Break Out gokkast extra interessant.


Break Out gokkast

4.5 van de 5 sterren