Butterfly Staxx Gokkast

4.5 van de 5 sterren

De Butterly Staxx online gokkast is een verrassend rustige gokkast. Na een mooie introductie verandert je scherm in een oase van kalmerende achtergrondmuziek en vriendelijke kleuren waar de vlinders en bloemen in dit spel zachtjes over de rollen draaien. Deze gokkast is perfect voor iemand die op zoek is naar een complete gokervaring zonder de letterlijke toeters en bellen die je misschien verwacht van een gokkast. Maar zelfs met alle kalmte die deze kast uitstraalt, zit er nog genoeg ouderwets spelplezier in Butterfly Staxx.


Hoe werkt Butterfly Staxx Gokkast?

Butterfly Staxx heeft vijf rollen, waarop steeds vier posities te zien zijn. Dit betekent dat er steeds twintig symbolen in je speelveld staan, die over maar liefst veertig winlijnen combinaties kunnen maken. Door drie of meer symbolen op een winlijn te zetten, wordt je winst uitgekeerd. Hierbij kan de joker je ook een handje helpen door een bijna-winst om te zetten in winst. Naast deze gewone opties zijn er nog meer bijzondere opties die dit speel steeds nieuwe dimensies geven.

Wat zijn de regels?

Eén van die bijzondere opties is de speltoptie met de free spins. Als je vier vlinders op één rol hebt, gaan de bloemen op de boom links in het scherm open en vliegen alle vlinders in beeld naar de eerste rol. Dan beginnen de gratis beurten, waarbij je steeds nieuwe vlinders kunt toevoegen aan de rollen, tot er geen nieuwe vlinders meer bijkomen. Dan wordt je winst opgeteld en gaat het gewone spel weer verder.

Door drie scattersymbolen waar dan ook in het speelveld te verzamelen, verandert het scherm en zie je de butterfly spins modus van het spel. Hierbij zijn alle symbolen vervangen door vlinders of cocons, die eventueel in een vlinder kunnen veranderen. Die vlinders vliegen dan naar hun positie links in het scherm en wachten tot deze spelmodus over is en je winst wordt opgeteld.


Wat kun je winnen?

De maximale winst in het gewone spel is 60 keer de basisinzet voor vijf vlinders op een rij. Die winst blijft hetzelfde in de bonusspellen, al zijn daar wel veel meer vlinders beschikbaar dan tijdens een gewone beurt in het basisspel.


Gokken met Butterfly Staxx Gokkast

Butterfly Staxx is een bijzondere kast die zich echt onderscheid door het ontwerp en de sfeer die het oproept. Tegelijkertijd biedt het een gewone gokervaring die alles met zich meebrengt wat je hoopt te vinden in een videogokkast als deze. Spelers die op zoek zijn naar gigantische jackpots zullen Butterfly Staxx niet lang volhouden, maar voor spelers die op zoek zijn naar een rustig online spelletje waar de credits er echt toe doen hebben met Butterfly Staxx hun eigen jackpot te pakken. Je kunt deze gokkast ook gratis proberen en zien hoe dit spel iets unieks heeft neergezet.

Butterfly Staxx Gokkast

4.5 van de 5 sterren