Cash Wheel gokkast

3.5 van de 5 sterren

Wie van een gokautomaat met klassieke gokkastsymbolen houdt, maar niet bepaald zit te wachten op de stoffige ouderwetse fruitautomaat, zal de Cash Wheel gokkast vast wel een aanrader vinden. Deze gokkast is puur kwaliteit: ergens toch het gevoel dat je bij een traditionele fruitmachine hebt, maar dankzij de vormgeving en de geluiden toch wat funky en hip. Tel daar de enorme winsten die je middels het Cash Wheel kunt behalen bij op en je snapt waarom deze (gratis) gokkast zo mateloos populair is.


Hoe werkt de Cash Wheel gokkast?

De Cash Wheel gokkast is een gratis fruitautomaat met een onder- en een bovenspel. Je speelt het spel op 3 rollen. Afhankelijk van je inzet (je kunt al vanaf 1 credit spelen op deze gokkast) speel je met 1 winlijn of met meerdere zodat je ook kriskras combinaties kunt maken. Je begint altijd met spelen op het onderspel. Zoals gewoonlijk is het de bedoeling om winnende combinaties op een winlijn te verkrijgen. Wanneer je met 1 credit speelt is soms 1 symbool al genoeg om winst te maken op de Cash Wheel gokkast. Het Kers-symbool betaalt namelijk al uit als je hem in z’n uppie op de eerste rol op de middelste rij weet te verkrijgen. Met de “Hold”-knoppen kun je rollen vastzetten. Dit is handig, want je vergroot er je winkansen mee. Naast het manueel vastzetten van de rollen gebruikt de Cash Wheel fruitautomaat ook een “autohold-functie”. Rollen met twee soortgelijke symbolen worden automatisch voor je vastgezet. Je kunt dit ongedaan maken door de “Reset”-toets aan te klikken. Winsten worden automatisch bijgeschreven op de creditmeter. Wanneer je 5 of meer punten hebt verzameld kun je het 5Bet spel starten. Dit spel wordt nog steeds op de 3 rollen gespeeld, maar winnen kan nu ook kriskras en tevens maak je kans om in het bonusspel van de Cash Wheel gokkast te geraken. Sommige symbolen op de rollen zijn namelijk uitgerust met een blauwe of rode ster. Bij het Bet5 spel moet je 3 blauwe of 3 rode sterren op een winlijn verkrijgen om het bonusspel te kunnen starten. Bij een inzet van 10 credits per spin mogen de blauwe en rode sterren ook gemixt in je beeldscherm verschijnen. Het bonusspel gaat in dat geval hoe dan ook van start. In het bonusspel op de Cash Wheel gokkast lichten de vakjes in het midden van het grote wiel in je beeldscherm op. Door op de knop “Stop Wheel” te klikken komt het wiel tot stilstand. Het wiel is opgebouwd in lagen. Kom je op het pijltje of een bedrag terecht, dan schuif je een ring op. Draai je “Stop”, dan stopt logischerwijs het bonusspel. Hoe verder je op het wiel opschuift naar de buitenste ring, des te hoger de prijzen zijn die je kunt winnen.

Wat zijn de regels?

Je start altijd met het basisspel op de Cash Wheel fruitautomaat, maar door hoger in te zetten kun je direct beginnen met het Bet5 of Bet10 spel. Winnen gebeurt van links naar rechts. Wanneer je met 1 credit speelt heb je slechts 1 winlijn tot je beschikking. Bij de overige 2 opties speel je ook kriskras. Als het tegoed op je creditmeter en/of clubmeter het toelaten kun je na elke spin wisselen qua spel. Punten worden automatisch op je creditmeter gezet. Vanaf 5 punten kun je ze toevoegen aan de clubmeter. De punten in de clubmeter worden alleen gebruikt bij het Bet5- en Bet10 spel. Bij deze spellen wordt er 1 punt van de creditmeter afgehaald en de rest komt uit de clubmeter. Met de "Collect"-toets kun je punten van je clubmeter naar je creditmeter verplaatsen.


Wat kun je winnen?

De winsten op de Cash Wheel gokkast zijn klip en klaar. Je kunt al winnen met 1 credit en 1 symbool. Draai je de kers op de eerste rol in het basisspel, dan betaalt de fruitautomaat 2 credits uit. Logischerwijs valt er in het Bet5- en Bet10 spel meer te verdienen. Winnende combinaties betalen beter uit en in het bonusspel kan je winst helemaal gigantisch zijn. De hoogst mogelijk winst is hier maar liefst 360 credits!


Gokken met Cash Wheel gokkast

Klaar om een flinke spin te geven aan dat Cash Wheel vol te gekke prijzen? Laat je meenemen in de wereld van klassieke gokkastsymbolen en klik razendsnel op de knop SPEL SPELEN hieronder. De gratis Cash Wheel gokkast is weer een pareltje en staat garant voor uren speelplezier!

Cash Wheel gokkast

3.5 van de 5 sterren