Charming Lady Luck Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Met online gokkasten weet je nooit wanneer het geluk op de loer ligt, maar Charming Lady Luck is bereid je een handje te helpen. Deze gokkast zit vol met symbolen die je geluk brengen, zoals lieveheersbeestjes, klavertjevieren, hoefijzers en konijnenpootjes. Als al die geluksbrengers nog niet helpen, heb je de charmante blik van Lady Luck, die je aankijkt alsof ze weet dat je volgende winst heel dichtbij is. Misschien is het die glazen bol die je regelmatig een goede winst bezorgd, maar met deze kast weet je in ieder geval zeker dat je het geluk aan je zijde hebt!


Hoe werkt Charming Lady Luck Gokkast?

Charming Lady Luck heeft vijf rollen die ieder drie posities weergeven. Hierdoor ontstaat een speelveld van vijftien vlakken, waar de symbolen verschijnen. Krijg je twee of drie symbolen op een van de tien winlijnen, dan wordt je winst berekend. Naast de eerder genoemde gelukssymbolen die dit spel z’n karakter geven, zijn de vier hoogste kaarten uit het klassieke kaartspel ook aanwezig. Het echte geluk zit echter in de glazen bollen en Lady Luck zelf, die je veel meer kansen geven om te winnen dan welk bijgeloof dan ook.

Wat zijn de regels?

Op het moment dat je je inzet hebt bepaald en op de startknop drukt, beginnen de rollen te draaien. Als ze uitgedraaid zijn, staan er vijftien symbolen in het speelveld. Als er twee of meer symbolen op een winlijn staan, wordt je winst opgeteld en apart gezet. Vervolgens heb je de keuze om die winst aan je credits toe te voegen, of in te zetten in het gokspel.

Dit gokspel is een apart scherm waar je je inleg kunt verdubbelen of verliezen. In het midden verandert een speelkaart snel van kleur. Je kiest de rode of zwarte kleur met een van de knoppen naast de kaart en als je de kleur goed hebt voorspeld, verdubbel je je winst. Dit kun je blijven herhalen, zodat je de winst goed kunt opstapelen.

Ook kun je gratis speelbeurten winnen door drie glazen bollen kriskras in het speelveld te verzamelen. Hierbij wordt een extra spel ontgrendeld waarbij je de vijftien vlakken één voor één omgedraaid ziet worden. Je krijgt vijftien gratis beurten voor iedere keer dat je drie glazen bollen verzameld. Als je in het gratis spel drie bollen verzameld, start een nieuw gratis spel met vijftien beurten direct daarna.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is altijd 1000 keer je eigen inleg. Omdat je de inleg zelf kan bepalen van 10 tot 150, is de maximaal mogelijke winst 150.000 credits. Met een minimale inleg van 10 credits, kun je maximaal 10.000 credits winnen.


Gokken met Charming Lady Luck Gokkast

Voor wie graag speelt met een beetje help van geluksbrengers is deze kast een absoluut geschenk. Maar ook voor andere spelers is de Charming Lady Luck een uitstekende online gokkast. De kleurige symbolen en snelle kleine winsten zorgen dat je steeds op het puntje van je stoel zit. Je kunt Charming Lady Luck gratis proberen of credits kopen en je geluk echt beproeven!

Charming Lady Luck Gokkast

2.5 van de 5 sterren