Club 2000 gokkast

5 van de 5 sterren

Als er één ultieme klassieker onder de traditionele fruitautomaten is, dan is het wel de Club 2000 gokkast. Menigeen zal de fruitmachine nog kennen van de traditionele gokhal. Ontwikkelaar Stakelogic vertaalde de offline variant naar een internetversie die gratis te spelen is. Verlekker je aan de bekende fruitsoorten, win torenhoge prijzen met de bellen en het SLP-symbool en geniet van de oh-zo herkenbare geluiden op de klassieker der klassiekers: de Club 2000 fruitautomaat!


Hoe werkt de Club 2000 gokkast?

De Club 2000 gokkast is anders dan veel andere gratis online gokkasten. Je kunt namelijk op 2 fruitautomaten tegelijk spelen als je dat wilt. Dit hoeft overigens niet. Via de instellingen geef je zelf aan of je op 1 of 2 fruitautomaten tegelijk wilt spelen en tevens kun je de machines aan elkaar koppelen. Op beide Club 2000 gokkasten draaien de rollen dan gelijk aan elkaar.

Je speelt op de Club 2000 fruitmachine met 3 rollen en 1 winlijn. Dit lijkt nadelig voor je winkansen, maar praktisch alle symbolen zijn scatter. Deze leveren dus ook kriskras winsten op. De citroenen, de sinaasappels en de kersen zijn geen scatter-symbolen. Deze zullen dus wél netjes op een winlijn moeten verschijnen.

Qua interface is de Club 2000 eenvoudig te doorgronden. De knop met de pijlen rechts onderin het scherm is de “Start”-toets. Hiermee zorg je ervoor dat de rollen beginnen te draaien. Je kunt desgewenst ook van de autoplay-functie gebruik maken. In dat geval hoef je dus niet zelf steeds op de “Start”-knop te klikken. De hoogte van je inzet bepaal je met de knop in het veld “Total Bet”. Je kunt al spelen op de Club 2000 gokkast vanaf 1 credit. De maximale inzet bedraagt 250 credits per spin.

Wat zijn de regels?

Zoals bij elke andere gokkast is het de bedoeling dat je soortgelijke symbolen op een winlijn weet te verkrijgen. Je speelt in principe met alleen de horizontale winlijn, maar doordat veel symbolen scatter zijn hoeven ze dus niet allemaal netjes naast elkaar op de rollen te verschijnen. Van sommige symbolen hoef je er slechts 1 of 2 van op de rollen te verkrijgen. Zo levert het Kers-symbool bijvoorbeeld al winst op bij 1 stuk op de rollen. Winst wordt automatisch bijgeschreven op de creditmeter. Dit is direct ook de enige meter die je tegen zult komen op de Club 2000 gokkast.


Wat kun je winnen?

Winsten op de Club 2000 fruitautomaat zijn uitermate overzichtelijk. Hoe meer je inzet, des te hoger de winst zal zijn bij een winnende combinatie. Speel je bijvoorbeeld met de maximale inzet en draai je 3 bellen of 3 SLP-symbolen op de rollen? Dan wacht er maar liefst een prijs van 6.250 credits op je. Op de reels draaien ook Mystery Club Symbolen mee. Je herkent ze aan het oranje driehoekje met daarop de opdruk in groene letters "CLUB". 2 of 3 van deze symbolen op de rollen betekent een mystery-prijs. De hoogte van deze prijs is afhankelijk van je inzet. Ook hier geldt weer: des te hoger je inzet, des te hoger de prijs die je wint.


Gokken met Club 2000 gokkast

Nieuwsgierig geworden waarom de Club 2000 fruitautomaat na decennia nog steeds zo mateloos populair is? De tijden van weleer weer even laten herleven, maar dan wel op een gratis online gokkast? Klik dan snel op SPEL SPELEN en ga voor die torenhoge Mystery-prijs op deze prachtige speelautomaat van sofwareontwikkelaar Stakelogic!

Club 2000 gokkast

5 van de 5 sterren