Club 21 gokkast

0 van de 5 sterren

Wie vroeger wel eens in een gokhal is geweest of bij de lokale afhaalchinees graag een gokje waagde op een fruitautomaat, kent de Club 21 gokkast ongetwijfeld. De softwareontwikkelaar vertaalde de landbased gokkast met succes naar een online variant. Liefhebbers van blackjack, klassieke gokkastsymbolen en dito geluiden vermaken zich dan ook prima op de gratis internetversie van de Club 21 fruitautomaat. Speel mee voor de mysteryprijzen en versla de bank in het topspel met de juiste kaarten!


Hoe werkt de Club 21 gokkast?

De Club 21 gokkast is een fruitautomaat met een onder- en bovenspel. Het onderspel wordt op 3 rollen gespeeld met 1 horizontale winlijn. Zoals altijd is het de bedoeling om winnende combinaties op de winlijn bij elkaar te spelen. Je start het spel door op de “Start”-toets te drukken. Met de “Hold”-toetsen kun je handmatig rollen vastzetten, maar er is ook een autohold-functie aanwezig op de Club 21 fruitmachine. In het geval van symbolen die gunstig op de rollen verschijnen worden ze automatisch voor je vastgezet. Je kunt dit ongedaan maken middels de “Reset”-knop. Winsten kun je bij laten schrijven op de creditmeter, maar je kunt er ook een extra gokje mee wagen. Dit kan onder andere door op de juiste kleur kaart te gokken in het bonus-gokspel. Bij dit bonusspel lichten de symbolen harten, schoppen, klaveren en ruiten om de beurt op. Met de “Start”-toets laat je de opgelichte vakjes stoppen. Gok je goed, dan pak je extra winst en kun je opnieuw een extra gokje wagen. Heeft het symbool de verkeerde kleur, dan keer je weer terug naar het basisspel. Je hebt op voorhand echter ook de mogelijkheid om de gewonnen credits naar de clubmeter te verplaatsen om het topspel op de Club 21 te starten. Zoals de naam van de gokkast doet vermoeden gaat het hier om een verkapte vorm van blackjack.

Wat zijn de regels?

De regels in het basisspel van de Club 21 gokkast zijn zoals je ze kent van traditionele fruitautomaten: 3 rollen, 1 winlijn en proberen zoveel mogelijk winnende combinaties bij elkaar te draaien. Gewonnen punten kun je op de creditmeter bij laten schrijven of er een gokje mee wagen. Je kunt extra gokken via het extra gokspel, maar veel interessanter is het om het bovenspel te starten. Je kunt het bovenspel starten bij 4 of meer punten in de Betmeter. Je start het bonusspel met de "Bet 21 Game"-toets. Dit bovenspel is een verkapte vorm van blackjack. Je speelt tegen de bank en probeert zo dicht mogelijk bij de 21 (of op 21) te komen. Door op de "Start"-knop te klikken laat je de bovenste 2 rollen draaien. Deze herbergen de kaarten 7 t/m 10 en de A, K, Q en J. Je kunt een extra kaart vragen door op de "Card"-knop te klikken. Als je denkt dat je een goede kans maakt om van de bank te winnen klik je op de "Stand"-knop. Vervolgens 'trekt' de bank kaarten tot hij wint of zichzelf 'dood koopt'. Bij elke nieuwe ronde kun je je inzet verhogen. Punten worden dan van de clubmeter naar de betmeter verplaatst. Je doet dit door op de "Bet 21 Game"-knop te klikken. Met de "Collect"-toets kun je na iedere beurt je punten weer verplaatsen naar de creditmeter en terugkeren naar het basisspel.


Wat kun je winnen?

De manieren om te winnen op de Club 21 gokkast zijn vrij helder. In het basisspel win je wanneer je winnende combinaties op de winlijn verkrijgt. Dit hoeven niet per se 3 symbolen te zijn. De kers betaalt bijvoorbeeld al uit wanneer je er 2 van op de winlijn verkrijgt. Vervolgens kun je je inzet verdubbelen in het extra gokspel. Daarnaast is er in het basisspel ook een mysteryspel ingebakken. Op de laatste reel vind je de symbolen harten, ruiten, klaveren en schoppen. Verzamel ze alle 4 en je wint een mysteryprijs. Het maximale aantal credits dat je hier kunt winnen is 200 punten. In het bovenspel kun je maximaal 1000 credits winnen.


Gokken met Club 21 gokkast

Liefhebber van traditionele gokkasten en blackjack? En enthousiast geraakt door deze review van de Club 21 gokkast? Klik dan heel erg snel op SPEL SPELEN hieronder en verlies jezelf volkomen in deze geweldige gratis online fruitautomaat!

Club 21 gokkast

0 van de 5 sterren