Danger High Voltage gokkast

3 van de 5 sterren

Met de Danger High Voltage gokkast waan je je in een compleet andere wereld. Hier geen klassieke gokkast-symbolen en traditionele speelautomaat-geluiden, maar funky muziek, felle kleuren en symbolen in de vorm van doodshoofden, taco’s en discoballen. Buiten de vormgeving om werkt de Danger High Voltage gokautomaat ook net even anders dan je misschien gewend bent: Wild-rollen, multipliers en Big Wins zijn hier aan de orde van de dag.


Hoe werkt de Danger High Voltage gokkast?

Ondanks dat de Danger High Voltage gokkast misschien net iets anders is, werkt hij in de basis wél gewoon zoals je gewend bent. Zodra de software van Big Time Gaming is ingeladen verschijnt een speelveld van 6 rollen en 4 rijen. Zoals gebruikelijk is het ook hier de bedoeling om winnende combinaties op de rollen te verkrijgen vanaf links gezien. Winnen doe je door 3 symbolen op een winlijn te krijgen. Uitzondering hierop is het doodshoofd-symbool. Deze levert al prijzen op bij 2 stuks op de rollen.
Winnen kan op maar liefst 4096 manieren. Symbolen hoeven dus niet netjes horizontaal naast elkaar op de rollen te verschijnen. Kriskras mogen er ook combinaties gemaakt worden.
Je start het spel door op de “play”-knop te drukken. Dit is de groene knop rechts in je scherm met de driehoek erop. De knop die ernaast zit activeert de ‘autoplay-functie’. De gokautomaat zet dan zelf iedere keer de rollen in beweging zodat je zelf niet steeds op ‘play’ hoeft te drukken. Met de “Stake”-toetsen regel je je inzet. De minimale inzet op de Danger High Voltage speelautomaat bedraagt 20 cent. De maximale inzet per draai is 40 euro.

Wat zijn de regels?

Zoals gezegd werkt de Danger High Voltage gokkast net wat anders dan de klassieke gokautomaten. De regels voor het basisspel zijn gelijk. Je hebt 6 rollen, 4 rijen en moet daarmee tot winnende combinaties komen. Dankzij een aantal extra functies is dit op deze speelautomaat relatief eenvoudig.
Eén van die extra functies zijn de Wild-rollen die op rol 2, 3, 4 en 5 verschijnen. De gehele rol wordt Wild en vervangt zodoende elk ander willekeurig symbool. Hierdoor kun je prachtige combinaties maken. Er valt onderscheid te maken tussen de 'Wild Fire' en de 'Wild Electricity'. Bij deze laatste geldt een multiplier van 6.
Naast de Wild-rollen kent de Danger High Voltage gokautomaat ook nog Scatter-symbolen. Je herkent hem als hart met een kroontje. 3 of meer Scatters op de rollen betekent Free Spins. Je mag daarbij zelf kiezen of je voor de 'High Voltage' of 'Gates of Hell' Free Spins kiest. Bij de High Voltage Free Spins krijg je 15 gratis spins en kun je onbeperkt nieuwe Free Spins verdienen. De Scatters draaien namelijk nog gewoon mee. In dit bonusspel wordt er 1 symbool gekozen dat als 'Sticky Wild' fungeert. Tijdens alle spins wordt dit betreffende symbool Wild gemaakt en kan zodoende voor bizar hoge prijzen zorgen, mede doordat er in dit bonusspel ook nog eens een multiplier van kracht is. De Sticky Wilds kunnen alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 verschijnen. De Gates of Hell Free Spins werken volgens hetzelfde principe, alleen geldt hier de multiplier niet. Wel kun je extra free spins verdienen. Dit gebeurt wanneer 4 symbolen op 1 rol Wild worden. Je krijgt dan 3 extra Free Spins.


Wat kun je winnen?

Eén van de redenen waarom de Danger High Voltage speelautomaat zó populair is, is de mogelijkheid tot belachelijk hoge prijzen. In het basisspel is kraakhelder wat je kunt verdienen. De paytable laat je duidelijk zien welke combinaties prijzen opleveren en hoe hoog de betreffende winst is. De Wild-rollen kunnen ervoor zorgen dat je makkelijker combinaties maakt, maar pas écht interessant wordt het in de bonusspellen. Door de Sticky Wilds en de mogelijkheid tot (onbeperkte) re-spins loop je hier eigenlijk altijd wel met meerdere Big Wins of Super Wins weg.


Gokken met Danger High Voltage gokkast

Is het tijd voor iets compleet anders? Spelen op een gokautomaat die anders is dan alle andere? Dan moet je de Danger High Voltage gokkast absoluut eens uitproberen. Deze speelautomaat is niet alleen bijzonder leuk om te spelen; hij is ook nog eens bijzonder lucratief. Op de gratis online versie van Big Time Gaming kun je ook nog eens onbeperkt blijven spelen.

Danger High Voltage gokkast

3 van de 5 sterren