Dazzle Me Gokkast

4.5 van de 5 sterren

Dazzle Me is duidelijk een bijzondere gokkast. De rollen zijn niet netjes verdeeld in gelijke rollen, maar in vijf heel verschillende rollen. De eerste twee rollen hebben elk drie verschillende posities, maar rollen drie en vier hebben elk vier posities. De laatste rol biedt maar liefst vijf verschillende posities. Dit zorgt voor een gestapelde gokkast die dankzij het simpele ontwerp toch heel overzichtelijk blijft. Wat voor de speler het meest in het oog zal springen is dat Dazzle Me een schokkende 76 winlijnen kwijt kan in dit ontwerp.


Hoe werkt Dazzle Me Gokkast?

Dazzle Me ziet er misschien bijzonder uit, maar is in de basis hetzelfde als de meeste gokkast die je online zult tegenkomen. Door een druk op de knop draaien de rollen en waar drie of meer dezelfde symbolen op een rij staan, krijg je een winst uitgekeerd. Bij de klokjes en zevens krijg je al een kleine winst bij twee dezelfde symbolen.

Wat zijn de regels?

De inzet kun je op twee manieren wijzigen. Allereerst door de muntwaarde aan te passen en ten tweede door het level te verhogen. Anders dan bij andere gokkasten waar met winlijnen wordt gespeeld, verandert er aan het spel niets door het level aan te passen; alleen je inleg verandert.

Naast de gewone symbolen die op de rollen voorbijschieten, zijn er ook Free Spin symbolen beschikbaar. Krijg je drie van die symbolen in het speelveld, dan krijg je een acht gratis draaien aan de rollen. Bij vier symbolen loopt dat aantal op tot twaalf en bij vijf Free Spin symbolen krijg je zestien gratis draaien. In het bonusspel worden steeds twee nieuwe rollen gelinkt, waardoor ze exact hetzelfde zijn. Hierdoor maak je extra kans op een winnende combinatie.

Er zijn ook jokers verborgen in het spel. Deze blauwe diamanten zijn groter dan de gewone diamanten en kunnen ieder ander symbool vervangen. Anders dan bij andere gokkasten zijn de jokers niet verstopt op de rollen, maar wordt af en toe een van de eerste twee rollen vervangen door een rol met jokers.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 200 keer je inzet. Dit betekent dat bij een maximale inzet van €200, je maximale winst €40,000 bedraagt. Er zijn geen echte bonusspellen waarbij je een andere winst kunt halen.


Gokken met Dazzle Me Gokkast

Ondanks het bijzondere uiterlijk van Dazzle Me en het uitzonderlijk hoge aantal winlijnen, is deze online gokkast niet ingewikkeld. Er is maar één bonusoptie en de rest van het spel is bijzonder eenvoudig. De gestapelde rollen wennen snel en voor je het weet vraag je je af waarom alle andere gokkasten zo saai zijn vormgegeven. Dazzle Me is een uitstekende keuze voor beginners of spelers die op zoek zijn naar een simpele kast die heel mooi is vormgegeven.

Dazzle Me Gokkast

4.5 van de 5 sterren