Dolphins Pearl Gokkast

2 van de 5 sterren

Duik naar onbekende schatten in de onderzeewereld van Dolphins Pearl. Deze online gokkast dompelt je onder in een waterwereld vol met zeebewoners. Alle symbolen in dit spel kunnen je geluk brengen, maar geen enkel symbool brengt zoveel geluk met zich mee als de dolfijn. Je kunt Dolphin Pearl gratis spelen, maar alleen met een echte inzet worden de schatten van de diepe zeeën een werkelijkheid voor jou.


Hoe werkt Dolphins Pearl Gokkast?

Dolphin’s Pearl is een online videogokkast met tien winlijnen en vijf rollen. Alle drie de posities op de vijf rollen tellen mee op de winlijnen. Naast de symbolen die dit onderwaterthema helemaal passend maken, zijn ook de vier hoogste speelkaarten uit het kaartspel aanwezig. Bij iedere beurt krijg je vijftien nieuwe symbolen in het speelveld. Als je twee of meer symbolen op een winlijn zet, wordt je winst automatisch uitgekeerd, of kun je het gokspel beginnen.

Wat zijn de regels?

Je bepaalt je inzet onderin het scherm. Het spel zet automatisch op alle winlijnen in, maar je kunt ervoor kiezen om het aantal winlijnen te verminderen. Je inzet wordt per winlijn bepaald en kan gezet worden op minimaal 1 en maximaal 500. Dit betekent dat de maximale inzet met 4500 credits per beurt ongekend hoog is.

De dolfijnen in het spel gelden als jokers die een combinatie winnend kunnen maken. Door een dolfijn te gebruiken, wordt je winst bovendien verdubbeld. Zo gauw je iets wint, kun je ervoor kiezen op deze credits toe te voegen aan je totaal, of in te zetten in het gokspel.

Voor dit gokspel ga je naar een apart scherm. In het midden verandert een speelkaart snel van kleur. Je kunt de rode of zwarte kleur kiezen door een van de knoppen naast de kaart in te drukken. Als je de kleur goed hebt geraden, verdubbel je de credits die je bij het gokspel hebt ingezet. Heb je het fout, dan ga je terug naar het gewone scherm. Als je wint, kun je je nieuwe aantal credits opnieuw inzetten.

Door het spel zijn ook oesters met parels verspreid. Krijg je twee oesters in het scherm, dan krijg je een deel van je inleg terug. Met drie oesters ontgrendel je het bonusspel, waarbij je vijftien gratis beurten krijgt. Nadat die beurten zijn afgelopen, wordt je winst opgeteld en ga je terug naar het basisspel. Als je tijdens de vijftien beurten opnieuw drie oesters hebt verzameld, krijg je meteen vijftien nieuwe beurten.


Wat kun je winnen?

De maximale winst is 9000 keer je inzet, door vijf dolfijnen op een rij te krijgen. Omdat je inzet 4500 credits kan zijn, is de maximale winst daarmee ruim 40 miljoen credits. Dit is ongekend hoog en daarmee is de Dolphin’s Pearl gokkast een geweldige online gokkast voor iemand die op zoek is naar een hoge inzet met een kans op een geweldige prijs.


Gokken met Dolphins Pearl Gokkast

Voor beginners die Dolphin’s Pearl gratis willen proberen, is die optie er ook. Laat je onderdompelen in een onderwaterwereld waar de dolfijnen je beste vriend zijn en je kunnen wijzen naar de verborgen schatten van de zee.

Dolphins Pearl Gokkast

2 van de 5 sterren