Empire Fortune Gokkast

4 van de 5 sterren

De online Empire Fortune gokkast zorgt voor een Oosterse sfeer die je doet denken dat je midden in de grot van Ali Baba en zijn veertig rovers bent beland. De achtergrond van deze videogokkast is een grote zaal die bezaaid is met allerlei fantastische rijkdommen. De vijf rollen van Empire Fortune zijn ook gevuld met vergelijkbare rijkdommen, zodat alle symbolen ingelegde edelstenen zijn. Daarnaast zijn er ook nog bonussen en gratis beurten te verdienen, zodat deze gokkast een prima videogokkast is.


Hoe werkt Empire Fortune Gokkast?

Empire Fortune is een videogokkast met vijf rollen die ieder drie posities hebben. Samen maken deze vijftien posities twintig winlijnen. Er zijn vier speciale symbolen en vier symbolen die samenvallen met de kleuren uit het kaartspel. Bij iedere beurt komen vijftien nieuwe symbolen in beeld die winnende combinaties kunnen vormen. Krijg je drie bonussymbolen ergens op de rollen, dan ontgrendel je het bonusspel.

Wat zijn de regels?

Je begint door je inzet te bepalen. Het enige dat je kunt veranderen is de muntwaarde. Zo gauw je de muntwaarde hebt bepaald, druk je op de startknop. Als je een winnende combinatie op een van de winlijnen hebt, wordt die winst vanzelf bij je credits opgeteld. Door drie bonuseieren kriskras op de rollen te hebben, krijg je toegang tot het bonusspel.

Het bonusspel is een taart in drie lagen. Je begint op de onderste laag, die snel draait en allerlei symbolen en getallen heeft. Land je op een getal, dan krijg je dat aantal credits. Daarnaast kun je ook gratis beurten winnen, een van de jackpots, of een willekeurige winst tussen 250 en 5.000 credits. Er is ook een vuurwerkoptie die drie, zes of twaalf vuurwerkpijlen afschiet en daarmee extra prijzen beschikbaar maakt.

Door drie ‘Free Spin’ symbolen te verzamelen, krijg je een aantal gratis beurten. Bij drie symbolen is het tien gratis beurten, bij vier symbolen twintig beurten en bij vijf symbolen maar liefst dertig gratis beurten. Daarnaast win je ook een vermenigvuldiger, zodat je winst twee, vier of wel tien keer zo groot wordt.


Wat kun je winnen?

Het meest waardevolle symbool is 2500 keer de minimale inleg waard voor vijf symbolen. In het basisspel is dat de meest waardevolle winst. In het bonusspel maak je kans op de diamanten jackpot van ruim €3.000, of de gouden jackpot van ruim €500. Daarnaast maak je bij de gratis beurten ook nog kans op de superjackpot die langzaam richting de miljoen euro’s gaat.


Gokken met Empire Fortune Gokkast

Empire Fortune is een videogokkast die goed in elkaar zit. De animaties zijn soepel en subtiel genoeg, maar het spel ziet er wel gelikt uit. Qua spelopties is Empire Fortune ook erg in balans, met een bonusronde die veel extra opties heeft en de gratis beurten met vermenigvuldiger die een heel grote winst bij elkaar kunnen spelen.

Empire Fortune Gokkast

4 van de 5 sterren