Fruit Shop gokkast

5 van de 5 sterren

Simpel, maar verrassend leuk. Klassieke fruitkast-symbolen, maar een uiterst hip design. Een lage inzet, maar toch waanzinnig hoge prijzen. De Fruit Shop gokkast van NetEnt is een fruitautomaat van tegenstellingen en juist dat maakt hem tot één van de meest gespeelde online gokautomaten ter wereld. Met z’n Wilds, Multipliers en Free Spins is elke spin spannend en bovendien ook nog eens een lust voor het oog. De vrolijke kleuren spatten namelijk van je beeldscherm af en de bekende fruitsoorten als de kersen, de pruimen en de meloenen zagen er niet eerder zo appetijtelijk uit. Speel de Fruit Shop gokautomaat daarnaast zoveel als je wilt, want playmoney is op de gratis variant onbeperkt verkrijgbaar!


Hoe werkt de Fruit Shop gokkast?

De Fruit Shop gokkast is een fruitautomaat die erg overzichtelijk is. Zodra de software is ingeladen toont het venster 5 rollen, 3 rijen en de winlijnen. Het zijn er 15 in totaal en het betreft hier vaste winlijnen. Je kunt ze dus niet zelf aan passen.
De “Paytable” is niet direct te zien. Met de groene knop met de “i” erop open je hem. Zoals de naam doet vermoeden spelen fruitsoorten de hoofdrol op de Fruit Shop fruitautomaat. De overige symbolen bestaan uit de A, K, Q, J en 10.
Met de “Level”-toets en de “Coin Value”-knop bepaal je je inzet. De minimale inzet op Fruit Shop is 0,01 credit per winlijn. De maximale inzet speel je met level 10 en een coin value van 1,00. Je zet in dat geval 150 euro per spin in. Voor je winkansen maakt het helemaal niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de winsten die je op de Fruit Shop fruitmachine vergaart uiteraard wel.
De middelste knop (groene knop met de pijlen) is de “Start”-knop. Hiermee breng je de rollen in beweging. Voor de luiere medemens bouwde NetEnt een ‘autoplay-functie’ in. Hiermee kun je de rollen 10 tot 1000 keer automatisch in beweging brengen. Je regelt dit zelf via het menu. De laatste knop die zichtbaar is op de Fruit Shop gokautomaat is de “Max Bet”-knop. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht kun je door 1 klik op deze knop met de maximale inzet spelen.

Wat zijn de regels?

Het basisspel op de Fruit Shop fruitmachine is zoals op iedere andere (online) gokkast: 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. Elke combinatie van 3 of meer soortgelijke symbolen levert prijzen op. Het Kers-symbool is hierop de uitzondering. Deze levert al winsten op wanneer je er 2 van op een winlijn ziet verschijnen. Winnen op de Fruit Shop gokkast gebeurt van links naar rechts.
Saai, zul je misschien denken, maar de gokautomaat heeft een aantal leuke extra features. Zo ontvang je namelijk gratis spins wanneer je 3 of meer fruitsymbolen op een winlijn verkrijgt. Je krijgt er minimaal 1 en maximaal 5. Tijdens deze Free Spins geldt een multiplier X2 en opnieuw kun je Free Spins verdienen door minimaal 3 of meer identieke symbolen op een winlijn te verkrijgen. In dit bonusspel geldt dit ook voor de A, K, Q, J en 10. Dubbel zoveel kans op mooie prijzen en nieuwe Free Spins dus.
Een symbool waar je naar uit moet kijken op de rollen is het Fruit Shop-symbool. Dit is namelijk het Wild-symbool en deze vervangt elk ander willekeurig symbool. Bovendien geldt er ook nog een multiplier X2 als je hem op de winlijn verkrijgt.


Wat kun je winnen?

Enerzijds zijn de winsten die je kunt vergaren op de Fruit Shop fruitautomaat helemaal helder. De "Paytable vertelt je duidelijk wat je kunt winnen. Zo leveren 5 kersen de hoogste winst op en behaal je de laagste winst met de niet-fruitsymbolen.
Anderzijds heb je op de Fruit Shop gokkast te maken met 15 winlijnen, Wilds en extra bonus spins. Allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat je met 1 spin torenhoge winsten kunt pakken. Met een beetje geluk draai je Free Spin na Free Spin en loop je na de bonusronde met duizenden punten weg. Het kan zomaar en juist dat maakt het spelen op deze relatief eenvoudige gokkast bijzonder leuk.


Gokken met Fruit Shop gokkast

Weet jij ze allemaal te verzamelen, de overbekende fruitsymbolen? Breng ze op de winlijnen en pak die gigantisch hoge prijzen op de Fruit Shop gokkast met behulp van de Wilds, Free Spins en Verdubbelaars! Zeker weten dat je elke spin met spanning tegemoet ziet, zeker wanneer er weer eens 3 fruitsymbolen op een winlijn verschijnen. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN en sleep die belachelijk hoge uitbetalingen in de wacht op deze gratis online fruitautomaat!

Fruit Shop gokkast

5 van de 5 sterren