Fruit Spin gokkast

3.5 van de 5 sterren

Worden het de druiven die voor mooie prijzen gaan zorgen? Of toch eerder de sinaasappels of de kersen? De Fruit Spin gokkast van softwareontwikkelaar NetEnt brengt al je favoriete fruitautomaat-symbolen naar een nieuw level. De vormgeving van deze fruitmachine is uitzonderlijk fraai en de vlotte gameplay zorgt voor uren speelplezier. Dit komt niet alleen door het mooie design van de gokautomaat, maar ook door de waanzinnig hoge prijzen die je met het Lucky Wheel kunt bemachtigen. Het mooiste van de Fruit Spin slot is misschien nog wel dat je er onbeperkt op kunt blijven spelen. Op de gratis online versie is playmoney namelijk oneindig voor handen!


Hoe werkt de Fruit Spin gokkast?

De Fruit Spin gokkast is een relatief eenvoudige fruitautomaat. Je speelt het spel op 5 rollen en 4 rijen. Er zijn in totaal 40 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Winnen doe je door 3 of meer symbolen vanaf links gezien op een winlijn te verkrijgen.
Je start het spel door op de “Start”-knop te drukken. Dit is de middelste knop met de pijlen. Voor de wat luiere gokkers onder ons heeft NetEnt een ‘autoplay-functie’ ingebouwd. Je kunt zelf aangeven hoe vaak de ‘autoplay-functie’ voor je moet draaien. Dit varieert van 10 keer tot 1.000 keer.
Met de “Level”-toets en de “Coin Value”-knop kun je je inzet regelen. De minimale inzet per spin op de Fruit Spin fruitautomaat bedraagt 20 cent. De maximale inzet is 200 euro per spin. Voor je winkansen maakt het niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van je winst uiteraard wel. Hoe hoger je inzet, des te hoger de uitbetaling.

Wat zijn de regels?

De basisregels zijn op de Fruit Spin speelautomaat niet anders dan op andere gokkasten. Combinaties maak je van links naar rechts op de winlijnen. 3 soortgelijke symbolen op een winlijn betekent prijs. Allemaal niet heel erg spannend.
Het wordt pas spannend met de extra symbolen die je op de rollen tegenkomt. Eén van die extra symbolen is het Scatter-symbool. Je herkent hem aan de roze edelsteen met de opdruk SCATTER. 3 ervan op een winlijn zorgt ervoor dat de Free Spins worden geactiveerd. Dit bonusspel wordt gespeeld op 3 'Wheels of Fortune' en kan voor mooie extra winsten zorgen.
Extra lucky ben je als de Scatter-symbolen als 'Stacked Symbols' op de reels verschijnen. Dit massieve blok van 3 x 3 Scatter-symbolen zorgt ervoor dat je niet 3 Free Spins krijgt op de 'Wheels of Fortune', maar maar liefst 9 keer mag draaien.
Tijdens dit bonusspel draaien er opnieuw Scatter-symbolen mee. Draai er 3 van tijdens de Free Spins en je activeert opnieuw extra bonus spins. Deze worden echter op de rollen gespeeld en niet meer op de 'Wheels of Fortune'. Tijdens deze extra bonus spins draaien er ook Stacked Wild-symbolen mee op de rollen. Dit blok van 3 x 3 Wilds kan voor torenhoge winsten zorgen. Ze doen dus helaas alleen mee in het bonusspel en niet tijdens het gewone basisspel.


Wat kun je winnen?

Aan de ene kant zijn de winsten op de Fruit Spin gokkast erg overzichtelijk. Je hebt minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn nodig om te winnen. Het 7-BAR-symbool kent de hoogste uitbetaling. Vrijwel alle fruitsymbolen (uitgezonderd de kersen) kennen de laagste uitbetaling.
De hoogst mogelijke winst die je kunt vergaren op de Fruit Spin fruitautomaat is 120.000 credits. Dit gebeurt als je het 7-BAR-symbol volledig stacked op alle rollen ziet verschijnen. Dit kan in zowel het bonusspel, als het gewone basisspel gebeuren. Beide spellen maken tenslotte gebruik van Stacked Symbolen.


Gokken met Fruit Spin gokkast

Ben je er helemaal klaar voor om een flinke slinger aan de Fruit Spin gokkast te geven en de ene hoge prijs na de andere in de wacht te slepen? Met de diverse bonusfeatures op deze fraaie fruitautomaat van NetEnt win je aan de lopende band! Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om de gratis online versie op te starten en draai zo vaak en veel je maar wilt op deze bijzonder mooi vormgegeven gokautomaat vol traditionele gokkast-symbolen!

Fruit Spin gokkast

3.5 van de 5 sterren