Game 2000 gokkast

3.5 van de 5 sterren

In een wereld waarin online gokautomaten steeds ingewikkelder en uitgebreider worden is de Game 2000 gokkast van Stakelogic een ware verademing. Wereldberoemd geworden als landbased gokkast, maar vandaag de dag vooral bekend in de “Classics-sectie” van online casino’s. De Game 2000 is een speelautomaat zoals een fruitautomaat jarenlang was: eenvoudig, maar toch elke spin weer spannend. Geen gekke poespas. Gewoon lekker veel draaien en mooie winsten opstrijken. Stakelogic stak de klassieker in een modern jasje en zorgde er bij de gratis online variant voor dat je onbeperkt kunt blijven draaien dankzij playmoney.


Hoe werkt de Game 2000 gokkast?

De Game 2000 gokkast blinkt uit in al zijn eenvoud. Hier geen gekke bonusspellen en gokfuncties. Elke simpele ziel doorgrondt deze fruitautomaat in luttele secondes. Het eerste dat opvalt zodra de software is ingeladen is de Twinplayer-functie. Stakelogic ontwikkelde de Game 2000 fruitmachine als dubbele online gokkast. Je kunt dus op 2 fruitautomaten tegelijk spelen als je dat wilt. Je regelt het eenvoudig zelf via de instellingen. Overigens heb je daarbij ook nog eens de keuze om de “Play Twin Game” aan te zetten. In dat geval worden beide gokkasten aan elkaar gekoppeld en speel je op beiden hetzelfde spel. Standaard staan de gokkasten losgekoppeld en speel je op iedere Game 2000 gokautomaat dus een ander spel.
De Game 2000 kent ‘slechts’ 1 spel; het basisspel. Dit spel speel je op 3 rollen. Er is 1 winlijn van kracht. Zoals gewoonlijk moet je combinaties maken op de winlijn, maar omdat de Game 2000 fruitautomaat is uitgerust met diverse scatter-symbolen leveren bepaalde symbolen ook kriskras combinaties op.
Het spel starten doe je door op de “Play”-knop te klikken (de groene knop met de pijlen rechts onderin het scherm) of door de ‘autoplay-functie’ te activeren. Je inzet regel je in het ‘Bet-scherm’. De minimale inzet bedraagt 1 credit. De maximale inzet is 250 credits per spin.

Wat zijn de regels?

De Game 2000 gokautomaat behoeft weinig verdere uitleg. Hij werkt zoals iedere andere (online) fruitmachine. Je speelt op 3 rollen en zal moeten proberen identieke symbolen op de winlijn zien te verkrijgen. Winnen gebeurt van links naar rechts. Zoals gezegd zijn een aantal symbolen scatter. Deze hoeven niet per se op de horizontale winlijn te verschijnen. Het gaat hierbij om de pruimen, de aardbeien, de druiven, de klaviertjes vier, de rode sterren, de meloenen, de gouden bellen en de SLP-symbolen. Een symbool om naar uit te kijken is het Mystery Club-symbool. Je herkent hem aan de oranje driehoek met in groene letters de opdruk 'CLUB'. Draai er minimaal 2 van op de rollen (van links naar rechts gezien) en je wint een mystery-prijs.


Wat valt er te winnen?

De paytable op de Game 2000 laat er geen onduidelijkheid over zijn: je wint soms al bij 1 symbool op de winlijn (het Kers-symbool) en de hoogste uitbetaling verkrijg je met 3 bellen of 3 SLP-symbolen. Logischerwijs zijn de uitbetalingen hoger als je met een hogere inzet speelt. De mystery-prijs op de Game 2000 kent een uitbetaling van 2 tot 100 maal je inzet. Voor deze laatste torenhoge uitbetaling zal je dan natuurlijk wel 3 CLUB-symbolen op de winlijn moeten zien te verkrijgen.


Gokken met Game 2000 gokkast

Laat oude tijden weer herleven met de Game 2000 gokkast van Stakelogic. Geniet van de ouderwetse gokkast-geluidjes en verheug je op mooie combinaties met gokkast-symbolen die we allemaal wel kennen zoals de fruitsoorten en het SLP-symbool. Zeker weten dat deze fruitautomaat nostalgische gevoelens bij je weet op te wekken, zelfs als je de landbased variant nooit gespeeld hebt. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om je eerste spin te wagen op deze gratis online versie van die ‘gouwe ouwe’ gokautomaat!

Game 2000 gokkast

3.5 van de 5 sterren