Gold Rush Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Gold Rush staat bijna symbool voor wat een gokkast doet: zoeken naar goud. In deze online gokkast met 25 winlijnen draait alles om graven naar goud. De hoofdpersoon in deze gokkast is een vriendelijk oud mannetje met een grijze baard en een pikhouweel, die je zal helpen om het goud op te graven en om te zetten in cash. Samen met zijn trouwe ezel en zijn gereedschappen zoek je naar goud op de vijf rollen van Gold Rush. Je kunt Gold Rush gratis proberen, of betalen om af te dalen in deze goudmijn…


Hoe werkt Gold Rush Gokkast?

Gold Rush heeft vijf rollen met ieder drie vlakken. Iedere keer dat je speelt, verschijnen vijftien nieuwe symbolen op het scherm. Die symbolen zijn een combinatie van de hoogste kaarten in een klassiek kaartspel en unieke Gold Rush symbolen die allemaal te maken hebben met de goudmijn die Gold Rush is. Omdat je maar liefst vijfentwintig winlijnen hebt, levert bijna iedere combinatie van drie of meer dezelfde symbolen al iets op. Daarnaast zijn de rollen ook gevuld met dynamietstaafjes, die als joker dienen en het maken van combinaties nog makkelijker maakt.

Wat zijn de regels?

Het grootste gedeelte van het spel verschilt weinig van ieder andere gokkast. Met iedere druk op de knop draai je de rollen. Op het veld van vijf bij drie verschijnen verschillende symbolen en met drie dezelfde symbolen krijg je een (deel van je) inzet terug en bij een combinatie van vier of meer begint je winst echt te tellen. Er zijn in totaal tien verschillende symbolen die combinaties kunnen maken en twee extra symbolen. De eerste van die twee is de dynamietstaaf die als joker dient en dus ieder ander symbool kan vervangen.

De middelste drie rollen hebben ook een extra goudmijnsymbool. Krijg je een symbool op ieder van de drie rollen, dan ontgrendel je tien gratis spelen. In deze ronde met tien gratis spelen kun je door vier verschillende levels gaan door goudklompjes te verzamelen. Elk van die goudklompjes is een punt waard en hoe meer punten je verzameld, hoe meer goudmijners er op de rollen verschijnen om je totale opbrengst te vergroten.


Wat kun je winnen?

De goudmijners zijn het meest waardevolle symbool. Krijg je er vijf van op een winlijn, dan verdien je twintig keer je inleg. De kans daarop is natuurlijk het grootst in de ronde met tien gratis spelen, waarbij de rollen steeds meer vullen met goudmijners naarmate je meer punten verzameld. Verzamel je meer dan vijftien punten, dan staan er liefst 29 extra goudmijners op de rollen.


Gokken met Gold Rush Gokkast

De Gold Rush gokkast biedt een ongecompliceerde spelervaring in een strak vormgegeven gokkast. De achtergrondmuziek past prima bij de sfeer van de gokkast en maakt het idee van de kast goed af. Voor wie op zoek is om te gaan gokken met een stevige inleg en niet vies is van een mijn, is Gold Rush een prima optie.

Gold Rush Gokkast

2.5 van de 5 sterren