Golden Oldie gokkast

4 van de 5 sterren

De Golden Oldie gokkast is met recht een ‘gouwe ouwe’. Bekend geworden in de speelhallen en horecagelegenheden en door de softwareontwikkelaar naar een mooie online versie vertaald. Laat oude tijden weer herleven en dompel je onder in de wereld van klassieke fruitsymbolen, authentieke speelautomaat-geluiden en torenhoge winsten op maar liefst 8 rollen. Nostalgische gevoelens en uren vol speelplezier zijn dan ook gegarandeerd als je besluit een gokje te wagen op de gratis Golden Oldie fruitautomaat.


Hoe werkt de Golden Oldie gokkast?

Zodra de software van de Golden Oldie gokkast is ingeladen lijkt het alsof je te maken hebt met een fruitautomaat met een boven- en onderspel. Toch is dit niet het geval. Er zijn weliswaar 4 rollen boven en 4 rollen onder in je scherm te bewonderen, maar deze fruitmachine werkt net even anders dan alle anderen.

Er is slechts 1 spel te spelen op de Golden Oldie fruitautomaat: het bovenspel. Om dit spel te kunnen spelen zal je allereerst een keuze moeten maken met welke inzet je wilt gaan spelen. De hoogte van je inzet bepaalt voor een heel groot gedeelte hoe hoog je winkansen zijn. Des te hoger de inzet is waarmee je speelt, des te groter zullen de kansen zijn dat je met een mooie winst wegloopt bij de Golden Oldie gokkast. Dit heeft namelijk alles te maken met het aantal rollen waarmee je speelt en hoeveel winlijnen er precies zijn.

Wat zijn de regels?

De regels zijn reuze simpel op de Golden Oldie fruitmachine. Met de knoppen onderin je scherm bepaal je je inzet per spin. Je hebt de keuze uit 5, 10, 15 of 20 credits per spin. Zoals gezegd bepaalt de hoogte van je inzet je winkansen. Wanneer je met 'slechts' 5 credits per spin speelt, heb je 3 van de 8 rollen tot je beschikking. Alleen de eerste 3 rollen op de onderste rij zullen in beweging komen als je op de "Start Bet5"- knop klikt. Het aantal winlijnen is in dat geval vastgesteld op 5. Je hoeft dus gelukkig niet per se soortgelijke symbolen op de horizontale lijn in het midden te verkrijgen. Ook diagonaal kun je combinaties maken.
Wanneer je voor het 'Bet10-spel' kiest wordt ook de 4e rol op de onderste rij geactiveerd en heb je plots 10 winlijnen tot je beschikking. Gooi je er nog eens 5 credits per spin bovenop, dan beginnen ook de eerste 3 rollen op de bovenste rij mee te draaien. Je verhoogt het aantal winlijnen tot 15. Maximale winst (en fun) behaal je met het 'Bet20-spel'. Je zet dan weliswaar 20 credits per spin in, maar hebt dan wel 20 winlijnen tot je beschikking waarop je enorm mooie combinaties kunt maken.
Alle credits komen in eerste instantie op de creditmeter te staan en worden vervolgens in de totaalmeter bijgeschreven. Afhankelijk van je inzet worden ze daarna verdeeld over de 10 potten die tot je beschikking staan. Elke pot kan maximaal 200 credits herbergen. Zodra dat aantal is bereikt worden de punten automatisch weer aan de creditmeter toegevoegd. Met de "Take Win"-knop kun je handmatig punten van de totaalmeter naar de creditmeter verplaatsen.


Wat kun je winnen?

Wat je kunt winnen op de Golden Oldie speelautomaat is in 1 oogopslag duidelijk. Naast de bovenste rollen en de Totaalmeter staan de symbolen en hun prijzen. Je zal wel altijd een combinatie moeten maken van 3 identieke symbolen op een winlijn, maar als je met 4 of 8 rollen speelt zal dat geen heel groot probleem moeten zijn. Het BAR-symbool betaalt het best uit. Maar liefst 200 credits wachten er op je als je er 3 op een winlijn weet te verkrijgen.


Gokken met Golden Oldie gokkast

Krijg jij ook geen genoeg van klassieke gokkasten die door een top-softwareontwikkelaar in een prachtig nieuw jasje zijn gegoten? Dan moet je de Golden Oldie gokkast zeker uitproberen! De klassieker van toen is naadloos vertaald naar een online variant die gratis te spelen is. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om met de Golden Oldie aan de slag te gaan!

Golden Oldie gokkast

4 van de 5 sterren