Golden Sevens Gokkast

0 van de 5 sterren

De Golden Sevens online gokkast staat in het teken van de grote rode zevens die je ook kent van klassieke fruitautomaten. Hier hebben de zevens echter een gouden muntje, die het spel net iets spannender maakt. Daarnaast kun je niet alleen credits winnen met een succesvolle combinatie, maar ook draaien aan een rad van fortuin, waarmee je winst snel en gemakkelijk kan oplopen tot duizelingwekkende proporties.


Hoe werkt Golden Sevens Gokkast?

Golden Sevens is in de basis een traditionele gokkast. Er zijn vijf rollen beschikbaar met drie zichtbare posities op iedere rol. Hierdoor ontstaat een speelveld van vijftien vlakken waar de klassieke fruitsymbolen, bellen en zevens draaien om steeds nieuwe combinaties te vormen. Door drie of meer symbolen op een rij te krijgen, wordt een winst berekend op de twintig verschillende winlijnen.

Wat zijn de regels?

Krijg je zo’n winst, dan kun je ervoor kiezen om deze credits toe te voegen aan je totaal, of ze in te zetten in het gokspel. Dit gokspel ziet er anders uit dan je wellicht gewend bent. In plaats van een speelkaart die van kleur wisselt, vult het scherm zich met verschillende balken die steeds iets groter worden. Door te blijven winnen, kun je inzetten op de volgende balk, waarbij je winst steeds groter wordt.

Naast de gewonnen credits hebben sommige symbolen ook een extra winst. Hoe hoger je inleg, hoe meer symbolen je een kans geven op deze extra winst. Voor de minimale inleg geldt dat je bij een winst met zevens en bellen de extra functie in dit spel ontgrendelt: een rad van fortuin. Hierbij krijg je een aantal draaien aan het rad, waardoor je per draai tien credits kunt winnen, vier extra draaien aan het rad, of helemaal niets. Er zijn in totaal twee verschillende levels van dit rad beschikbaar; een waarbij je tien credits kunt winnen en eentje waarbij je honderd credits kunt winnen per draai. Hoe hoger je inzet, hoe meer je dus kunt winnen.


Wat kun je winnen?

Met de maximale inleg van 100 credits is de jackpot bijna 100 miljoen credits waard. Zonder de jackpot is je maximale winst 5.000 credits, maar komen daar nog 200 draaien aan het superrad bovenop. De winst in het rad zal sowieso uitkomen boven de 5.000 credits, maar is dus variabel.

Voor iemand die graag hoog inzet, is Golden Sevens sowieso een heel aantrekkelijke gokkast. Met de hoge inzetten wordt je kans om goed te winnen een stuk groter en dit spel beloont je durf dan ook echt.


Gokken met Golden Sevens Gokkast

Ook voor een voorzichtige speler is Golden Sevens een prima kast, al zullen beginners er minder uithalen dan een speler die graag hoog inzet. Anders dan het extra rad van fortuin is dit een heel normale gokkast die je niettemin op het puntje van je stoel zal houden. Je kunt Golden Sevens gratis spelen, of met je eigen geld je hart een versnelling hoger laten kloppen.

Golden Sevens Gokkast

0 van de 5 sterren