Golden Streak gokkast

3 van de 5 sterren

De Golden Streak gokkast is één van die klassiekers die vrijwel iedereen die ‘vroeger’ ooit wel eens in een gokhal kwam, wel kent . Traditionele fruitsymbolen, authentieke gokkastgeluiden en een interface die door de softwareontwikkelaar naar een prachtige online versie is vertaald. Gokken op de gratis Golden Streak fruitautomaat kent dan ook een hoog fun-gehalte en dankzij het ‘no-lose bovenspel’ kun je er torenhoge prijzen op winnen. Je vermaakt je er gemakkelijk uren op en zodoende is het niet gek dat de Golden Streak gokkast nog steeds dagelijks door duizenden spelers wordt bespeeld via het internet.


Hoe werkt de Golden Streak gokkast?

De Golden Streak gokkast kent een onderspel en een bovenspel. Beginnen doe je altijd met het basisspel. Dit speel je op de onderste 3 rollen. Er is 1 winlijn van kracht. Zoals gebruikelijk moet je winnende combinaties op de rollen verkrijgen om winsten te pakken op de Golden Streak fruitautomaat. De ‘autohold-functie’ kan je daar een handje bij helpen. Wanneer symbolen gunstig op de rollen verschijnen worden de “Hold”-toetsen onder de rollen automatisch voor je vastgezet. Je kunt dit ook manueel doen door op de betreffende knop te klikken natuurlijk. Met de “Collect/Reset”-knop kun je dit weer ongedaan maken.

Met gewonnen punten kun je een extra gokje wagen middels de ‘Gamble-feature’. Door op de knop “Gamble” te klikken gok je op de cijfers die naast de creditmeter om en om oplichten. Gok je goed, dan kun je je winst innen of opnieuw een gokje wagen. Gok je verkeerd, dan ben je logischerwijs je winst kwijt en keer je terug naar het basisspel. Met de “Take Win”-knop kun je ten alle tijden je gewonnen credits bijschrijven op de creditmeter.

Wanneer je 5 credits of meer hebt kun je het bovenspel activeren. Dit doe je door op de “Choose Game”-knop te klikken. Het spel verplaatst zich naar de bovenste 3 rollen waar je met 5 winlijnen speelt. Heb je 10 punten of meer, dan kun je het ‘Bet10 No-Lose spel’ starten. Je speelt dan met 10 credits per spin.

Wat zijn de regels?

Bij het basisspel op de Golden Streak fruitmachine zijn de standaardregels van toepassing: 3 rollen, 1 winlijn en zoveel mogelijk winnende combinaties bij elkaar proberen te spelen. Met gewonnen punten kun je extra gokken via de 'Gamble-functie', maar misschien veel interessanter is het om zo snel mogelijk naar het bovenspel te gaan.
Hier worden namelijk de serieuze prijzen vergeven en je speelt via een zogenaamd 'No-Lose' systeem. Speel je het bovenspel met 5 credits, dan worden er 5 punten van de creditmeter afgehaald. 4 daarvan worden in de topmeter geplaatst. 1 daarvan wordt gebruikt voor een spin op de onderste 3 rollen. Win je? Dan kun je je winst weer verdubbelen middels de extra gokfunctie, maar je kunt de punten ook direct weer bij laten schrijven op de creditmeter door de "Take Win"-knop aan te klikken. Win je niets op de onderste 3 rollen? Dan wordt die ene credit bij de 4 andere punten in de topmeter geplaatst en kun je een spin wagen op de 3 bovenste rollen. Zoals gezegd heb je hier te maken met 5 winlijnen en zijn je kansen op winst dus automatisch groter.
Het 'Bet 10 No-Lose spel' werkt precies hetzelfde, met het enige verschil dat je kans maakt op de Golden Streak. Op de bovenste 3 rollen zijn sommige symbolen namelijk uitgevoerd met een gouden achtergrond. Draai er 3 van op een winlijn en je wint 10 Free Spins. Uiteraard speel je dit spel niet met 5 credits, maar met 10 punten per spin.


Wat kun je winnen?

De winsten die je kunt vergaren op de Golden Streak gokkast staan overzichtelijk naast de rollen. Zo win je in het basisspel al wanneer je twee Kers-symbolen op de winlijn weet te verkrijgen en kun je maximaal 200 punten per spin verdienen door 3 BAR-symbolen op de winlijn te draaien. Uiteraard kun je je winst dan verdubbelen via de extra gokfunctie.
Ook in het bovenspel zijn de winsten duidelijk, maar als je met 10 credits per spin speelt kun je onverwachts gigantisch in de prijzen vallen. De kans is zeer klein, maar theoretisch kun je in het bovenspel meer dan 20.000 punten met 1 spin vergaren. Je zult dan wel de Golden Streak bonus moeten draaien en bij elke Free Spin 3 maal het BAR-symbool op een winlijn moeten krijgen.


Gokken met Golden Streak gokkast

Ook zo enthousiast geworden van deze review over de Golden Streak fruitautomaat en klaar om die 10 Free Spins in het bovenspel bij elkaar te gaan spelen? Klik dan snel op SPEL SPELEN hieronder en vermaak jezelf uren op deze gratis versie!

Golden Streak gokkast

3 van de 5 sterren