Goldilocks Gokkast

1.5 van de 5 sterren

Goldilocks en de wilde beren is een online gokkast gebaseerd op een Amerikaans sprookje waarin een klein blond meisje een familie van drie beren lastigvalt. Deze gokkast draait om precies dat meisje, drie op het eerste gezicht kalme beren en het huisje waar ze in wonen. Goldilocks heeft een aantal extra’s die deze gokkast voor iedereen de moeite maken. De vormgeving is prima, maar het beste aan dit spel zijn de verschillende bonussen die dit spel net iets anders maken dan de gemiddelde gokkast.


Hoe werkt Goldilocks Gokkast?

De Goldilocks gokkast heeft vijf rollen met elk drie posities. Met een druk op de knop draaien de rollen en worden alle posities gevuld met verschillende symbolen. Heb je drie dezelfde symbolen op een van de vijfentwintig winlijnen staan, dan krijg je een bedrag uitgekeerd. Dat bedrag kan nog extra oplopen als er een joker in de vorm van een kom met pap tussen de symbolen staat. Deze joker vervangt alle symbolen en telt daarbij als een vermenigvuldiger. Heb je één kom, dan telt je winst dubbel en bij elke extra kom wordt de vermenigvuldiger meer waard.

Wat zijn de regels?

Naast deze unieke vermenigvuldigende joker is er ook een gewone joker, die ieder ander symbool kan vervangen in een combinatie. Het meisje in rood werkt als ‘scatter’ symbool, waarbij je een speciale spelmodus ontgrendelt als er drie van deze meisjes tegen een rode achtergrond ergens in het spel zijn verzameld.

Op het moment dat je deze spelmodus begint, verandert de achtergrond van het spel en ga je het berenhuisje binnen. De rollen veranderen ook een beetje en hebben een aantal extra functies die de kansen op een hoge winst alleen maar vergroten. Goldilocks heeft nu geen rode achtergrond, maar een blauwe. Door verschillende van deze symbolen te verzamelen, bouw je aan de rechterkant van het scherm een meter op. Nadat je drie Goldilocks hebt, verandert vader Beer in een wilde beer die nu ook als joker telt. Dit kun je drie keer herhalen, tot alle beren uit de familie als joker tellen. Met zoveel jokers is het bijna onmogelijk om niet te winnen tijdens je gratis beurten.


Wat kun je winnen?

Vader Beer geeft je de hoogste winst in het basisspel met 10 keer je inleg. Dit kan natuurlijk vermenigvuldigt worden door kommen met pap te verzamelen. De echte winst zit ‘m echter in het bonusspel, waarbij de winst zich snel opstapelt, zeker vanaf het moment dat je ten minste één beer wild heb gemaakt. Goldilocks zet in op veel kleinere winsten, waardoor je langer kan doorspelen.


Gokken met Goldilocks Gokkast

Goldilocks heeft een leuk thema en een aantal extra functies en bonussen die snel genoeg onder de knie te krijgen zijn. Een goed spel voor de beginnende speler, dus. Tegelijkertijd zitten er genoeg extra’s in om ook de gevorderde speler iets nieuws te bieden. Wel zit er al snel een plafond aan de mogelijke winst, maar het thema en de unieke uitvoering maken Goldilocks een gokkast die je niet wilt missen. Je kunt Goldilocks gratis proberen, of je echte geld in credits omzetten.

Goldilocks Gokkast

1.5 van de 5 sterren