Hall of Gods Gokkast

4 van de 5 sterren

In Hall of Gods draait alles om de goden uit de Noorse mythologie. Speel met Odin, Thor, Idun, Freya en de bekende symbolen uit deze mythologische wereld, zoals de hamer van Thor. In deze gokkast met maar liefst twintig winlijnen is veel te halen; zo loopt de megajackpot op in de miljoenen! Ook de lagere jackpots en prijzen zijn bijzonder de moeite waard voor wie de digitale kou van dit Noorse spel kan trotseren. Dit fraai vormgegeven spel geeft je alles wat je verwacht van een moderne gokkast.


Hoe werkt Hall of Gods Gokkast?

Hall of Gods heeft vijf rollen, waarop drie posities te zien zijn. Op de rollen komen allerlei figuren en afbeeldingen uit de Noorse mythologie voorbij, die ieder hun eigen winst hebben. Oppergod Odin is het meest waardevolle personage, terwijl een kistje van Iduns appels de laagste winst geeft. Naast deze symbolen zijn er ook twee raven die een scattersymbool maken, Thors hamer in actie voor de bonusronde en een zeemonster dat als joker fungeert.

Wat zijn de regels?

Door drie of meer symbolen op een winlijn te zetten, win je het corresponderende bedrag. Het zeemonster dat als joker werkt, maakt winnen extra makkelijk omdat het bij een winnende combinatie de hele rol bedekt en daarmee nog meer combinaties mogelijk maakt.

Als je drie bonussymbolen krijgt, verandert het scherm om plaats te maken voor het bonusspel. Alle symbolen worden vervangen door houten vikingschilden en je muist bestuurt de hamer van Thor. Door een schild kapot te slaan, wordt een verborgen prijs onthuld. Krijg je drie keer dezelfde prijs, dan win je en ga je terug naar het basisspel.

Daarnaast zijn er met de scattersymbolen ook gratis beurten te winnen. Drie symbolen op een rij geven je tien gratis beurten, vier symbolen zijn goed voor vijftien beurten en met vijf scattersymbolen kun je twintig keer gratis spelen. Winst in deze gratis beurten wordt bovendien nog verdrievoudigt, zodat je dik kan winnen in deze bonusronde.


Wat kun je winnen?

In het basisspel is de maximale winst 4.000 keer een minimale inzet. De gratis beurten zijn onvoorspelbaar, maar werken met dezelfde winsten. Hierbij zou dezelfde winst dus 12.000 keer een minimale inzet zijn, omdat de winst tijdens het gratis spel wordt verdubbelt. In het bonusspel maak je kans op de drie jackpots, die €100, €5.000 en een oplopende jackpot zijn, waarbij de megajackpot miljoenen euro’s bedraagt.


Gokken met Hall of Gods Gokkast

Hall of Gods zet een Noorse sfeer goed neer, maar is vooral aantrekkelijk door de verschillende jackpots en de te winnen prijzen. Het spel is eenvoudig te leren en biedt steeds iets nieuw, door de verschillende opties die onder de symbolen verborgen zitten. Je kunt Hall of Gods gratis spelen, of je inzet digitaal aan de goden overleveren.

Hall of Gods Gokkast

4 van de 5 sterren