Hi-Lo Cash gokkast

4 van de 5 sterren

Zodra de software is ingeladen van de Hi-Lo Cash gokkast spatten de kleuren direct al van je beeldscherm af. Er zijn maar weinig fruitautomaten die direct een glimlach op je gezicht kunnen toveren zoals deze parel dat kan. Voor liefhebbers van klassieke gokkasten en kaartspellen is de Hi-Lo Cash fruitautomaat een absolute aanrader en het mooiste: op de gratis versie kun je hem net zo vaak spelen als je zelf wilt. Je kunt namelijk onbeperkt credits bij vragen!


Hoe werkt de Hi-Lo Cash gokkast?

De Hi-Lo Cash gokkast werkt met een onderspel en een bovenspel. Je begint altijd met het basisspel. Dit wordt gespeeld op 4 rollen en 1 winlijn. De inzet bedraagt hier 1 credit. Zoals gebruikelijk moet je identieke symbolen op de winlijn verkrijgen om te winnen. Je kunt het spel spelen middels de ‘Autoplay-functie’, maar natuurlijk ook handmatig via de “Start”-toets. Gewonnen punten worden automatisch bijgeschreven op de creditmeter en bij 5 punten of meer kun je het bovenspel starten.
Het bovenspel op de Hi-Lo Cash fruitautomaat wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel. Bij het ‘Bet5’-spel speel je echter niet met 4 rollen, maar met 3 reels. Daar staat dan wel tegenover dat je met 5 winlijnen te maken hebt in plaats van 1. Bij het ‘Bet10’-spel wordt de vierde rol geactiveerd en heb je te maken met 10 winlijnen. Extra kansen om mooie prijzen te winnen dus!

Wat zijn de regels?

De basisregels op de Hi-Lo Cash fruitmachine zijn zoals bij iedere andere gokkast: probeer zoveel mogelijk winnende combinaties bij elkaar te spelen. Bij sommige symbolen win je al als er 1 symbool op een winlijn verschijnt. Dit is bijvoorbeeld bij het BAR-symbool het geval.

Allemaal niet zo heel spannend dus. Het wordt pas spannend wanneer je 3 of meer Hi-Lo Cash symbolen op een winlijn ziet verschijnen. Hiermee wordt namelijk het topspel geactiveerd. Het topspel is een simpel kaartspel. Je hoeft namelijk enkel maar te gokken of de volgende kaart hoger of lager is dan de kaart die je op de rol te zien krijgt. Je doet dit via de "High"- en "Low"-toetsen. De bedoeling is dat je alle stappen doorloopt. Na elke 5e keer goed gokken wordt je progressie opgeslagen. Elke stap die je opschuift op de 'ladder' betaalt random tussen de 10 en 100 punten uit. Punten worden automatisch bijgeschreven op de clubmeter. Met de "Win to Credits"-knop verplaats je punten van de bonusmeter naar de creditmeter. Dit is nodig bij het 'Bet5'- en 'Bet10'-spel omdat er steeds 1 punt van de creditmeter wordt gebruikt bij iedere spin.


Wat kun je winnen?

De winsten bij een winnende combinatie in het basisspel zijn hoger dan bij de bovenspellen. Ergens is dit logisch, want je speelt met slechts 1 winlijn en zodoende zijn je kansen op winst lager. In het bovenspel zijn de uitbetalingen iets lager, maar daar staat tegenover dat je met 5 of 10 winlijnen natuurlijk meer kans hebt om te winnen. Echt grove uitbetalingen kun je echter pas verwachten in het kaartspel op de Hi-Lo Cash gokkast. Als je het tot ver op de ladder weet te schoppen kunnen de uitbetalingen waanzinnig hoog zijn. Zoals gezegd ontvang je volkomen random per stap een uitbetaling tussen de 10 en 100 credits. Bij elkaar opgeteld kan dit bonusspel dus voor torenhoge winsten zorgen.


Gokken met Hi-Lo Cash gokkast

Ben jij na het lezen van deze review helemaal klaar om jezelf te verliezen op de Hi-Lo Cash gokkast? Urenlang speelplezier is gegarandeerd op deze gratis fruitautomaat, zeker als je regelmatig het bonusspel kunt spelen. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om met deze klassieker aan de slag te gaan!

Hi-Lo Cash gokkast

4 van de 5 sterren