Holdtimer gokkast

2.5 van de 5 sterren

De Holdtimer is een klassieke gokkast waar je uren speelplezier aan kunt beleven. Liefhebbers die liever niet al teveel toeters en bellen aan een fruitautomaat zien, zullen de Holdtimer gokkast zeker wel kunnen waarderen. De fruitmachine werkt kinderlijk eenvoudig en toch blijft een gokje wagen erop iedere keer weer spannend. Zeker als je bedenkt dat je op de gratis online variant net zo vaak credits kunt bij vragen als je zelf wilt.


Hoe werkt de Holdtimer gokkast?

De Holdtimer gokkast werkt met een onder- en bovenspel. Je begint altijd bij het basisspel. Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Er is 1 winlijn van toepassing. Zoals altijd zal je winnende combinaties op de winlijn moet verkrijgen. Winsten kun je toevoegen aan de creditmeter of aan de totaalmeter. Dit doe je respectievelijk met de “Collect”-knop (creditmeter) of met de “Start”-toets (punten naar de totaalmeter). Punten in de totaalmeter worden verspreid over 4 potten. Elke pot kan maximaal 200 punten herbergen. Wanneer dit aantal overschreden wordt, worden de punten automatisch toegevoegd aan de creditmeter.
Bij 5 punten of meer kun je het ‘Bet5’- of ‘Bet10’-spel op de Holdtimer fruitautomaat starten. Deze worden beiden op de bovenste 3 rollen gespeeld. Je speelt in beide gevallen met 5 winlijnen. Bij het ‘Bet10’-spel heb je echter (net als bij het basisspel) de mogelijkheid om rollen vast te zetten. De Holdtimer gokkast is uitgerust met een autohold-functie. Symbolen die gunstig op de rollen verschijnen worden automatisch voor je vastgezet. Ideaal als je dit ook nog eens combineert met de autoplay-functie. In dat geval hoef je niet na elke spin zelf op de “Start”-knop te drukken. Met de “Choose Game”-knop wissel je tussen de verschillende spellen op de Holdtimer fruitmachine.

Wat zijn de regels?

Zowel in het onderspel, als in het bovenspel zijn de regels klip en klaar. Je speelt op 3 rollen en vaste winlijnen. Combinaties maak je door soortgelijke symbolen op een winlijn te verkrijgen. Soms is 1 symbool al genoeg. In het basisspel betaalt het Kers-symbool bijvoorbeeld al uit als je er 1 van op de eerste rol te zien krijgt. In het bovenspel zal je wél iedere keer minimaal 3 symbolen op een winlijn moeten krijgen om winsten te maken, maar met 5 winlijnen moet dat geen heel groot probleem zijn.


Wat kun je winnen?

De uitbetalingen op de Holdtimer zijn zeer overzichtelijk. Naast de rollen in het onderspel valt duidelijk te zien wat elke combinatie voor uitbetaling oplevert. In het bovenspel staat dit aangegeven onder de rollen. De Holdtimer fruitautomaat is een simpele gokkast. Er zitten dus geen bonusspellen op waar je duizenden punten mee kunt verdienen. Het hoogste aantal punten dat je kunt verdienen op deze fruitmachine bedraagt 200 punten. Deze kun je in zowel het onder- als in het bovenspel verdienen. In beiden gevallen zal je dan 3 maal het BAR-symbool op een winlijn moeten zien te krijgen. Overigens zijn de uitbetalingen in het basisspel (relatief gezien) hoger dan in het bovenspel. Dit is niet gek, want je hebt tenslotte maar 1 winlijn tot je beschikking. 3 zevens in het onderspel leveren bijvoorbeeld 100 punten op. In het bovenspel zijn ze goed voor 80 punten. Daar staat dan uiteraard tegenover dat ze in het bovenspel veel vaker vallen doordat je in totaal 5 winlijnen hebt om combinaties op te maken.


Gokken met Holdtimer gokkast

Als liefhebber van gokkasten zonder al teveel poespas mag je de Holdtimer gokkast natuurlijk niet links laten liggen. De softwareontwikkelaar heeft er een prachtige online versie van gecreëerd die je bij ons gratis kunt bespelen. Wacht daarom vooral niet langer en klik hieronder snel op SPEL SPELEN om met de fruitautomaat aan de gang te gaan!

Holdtimer gokkast

2.5 van de 5 sterren