Hot Sync Gokkast

4 van de 5 sterren

De Hot Sync gokkast is een videogokkast die bijzonder soepel speelt en er heel goed uitziet. Dit spel gebruikt de klassieke opzet van een fruitautomaat in het bekende vijf bij drie speelveld dat je in meer moderne videogokkasten ziet. Zoals in de meeste gokkasten met vijf rollen en drie posities zijn ook hier twintig winlijnen beschikbaar. Hoewel de symbolen en de eerste indruk vooral bij klassieke kasten passen, speelt dit spel als een goed gebalanceerde videogokkast. Je vindt er alle bonussen die je in een modern spel verwacht gegoten in een sausje van bijzonder soepele rollen.


Hoe werkt Hot Sync Gokkast?

Zoals gezegd heeft Hot Sync vijf verschillende rollen met drie zichtbare posities op elke rol. Dit betekent dat er steeds vijftien symbolen in beeld zijn. Met die symbolen probeer je winnende combinaties te maken door de symbolen op een van de twintig winlijnen te zetten. Zo gauw je credits wint, worden deze gelijk toegevoegd aan je totaal aantal credits.

Wat zijn de regels?

Er zijn ook speciale functies in de Hot Sync gokkast. Zo is er bijvoorbeeld het Hot Sync symbool. Krijg je twee van deze symbolen in beeld, dan worden de rollen waarop die symbolen staan bevroren en aan elkaar gelinkt. In de volgens beurt staan er verschillende symbolen dus al vast, waardoor de kans om te winnen groter is dan in een andere beurt. Daarbovenop werkt de Hot Sync ook als een joker die ieder ander symbool in een combinatie kan vervangen.

Ook kun je door drie bonussymbolen te verzamelen de bonusronde ontgrendelen. De Hot Sync symbolen werken ook in deze bonusronde, waardoor het na een aantal beurten een eitje is om de winsten op te blijven stapelen. Ten slotte is er nog een gewone joker.


Wat kun je winnen?

Het symbool dat de hoogste winst uitkeert is de diamant, met vijfentwintig keer je inleg voor vijf diamanten op een winlijn. Heb je een winst op meer dan één winlijn, dan telt je winst voor iedere winlijn waarop je een combinatie maakt. Een veld vol met diamanten levert dus vijfentwintig keer je inzet op over alle twintig winlijnen, een theoretische kans op vijfhonderd keer je inleg. De inleg kan variëren tussen €0,20 en €100.


Gokken met Hot Sync Gokkast

De Hot Sync gokkast biedt een videogokkast zoals je ze graag ziet in een strakke en soepele omgeving. Alles aan deze kast is goed gemaakt en de Hot Sync symbolen voegen een extra dimensie toe aan de standaardfuncties van deze gokkast.

Je kunt de Hot Sync gokkast gratis spelen of je echte geld omzetten in een digitale inleg en je hartslag samen met je winst zien stijgen. Voor wie op zoek is naar een uitstekende spelervaring in een nieuwe videogokkast is Hot Sync zonder enige twijfel een geweldige keuze.

Hot Sync Gokkast

4 van de 5 sterren