HotShot gokkast

4 van de 5 sterren

Denk je met weemoed nog wel eens terug aan die ‘goeie ouwe tijd’ dat je een gokje waagde op de HotShot gokkasten? Verlekker je aan deze oldschool gokautomaat en schiet mooie prijzen bij elkaar in het topspel. Het mooiste misschien nog wel: op de gratis online HotShot gokkast kun je onbeperkt nieuwe credits bij vragen en dus zo veel en vaak spelen als je wilt!


Hoe werkt de Hot Shot gokkast?

De HotShot gokkast werkt met een boven- en onderspel. Het onderspel speel je op de onderste 3 rollen. Er zijn 3 rijen en je speelt alleen op de horizontale winlijn. Zoals gebruikelijk moet je identieke symbolen op een winlijn verkrijgen om te kunnen winnen. Gelukkig win je op de HotShot gokautomaat met vrijwel alle symbolen al als je er 2 van op een winlijn verkrijgt.

Je start altijd met het basisspel op de HotShot fruitautomaat. Met de “Start”-toets breng je de rollen in beweging, maar voor de wat luiere gokker is de gokkast ook uitgerust met een ‘autoplay-functie’. In dat geval zal de gokautomaat uit zichzelf blijven draaien zodat je niet zelf steeds op de “Start”-knop hoeft te klikken.

Met de “Hold”-knoppen kun je rollen vastzetten, maar de HotShot gokkast is ook uitgerust met een ‘autohold-functie’. De gokautomaat zet zelf al rollen vast waarbij de symbolen gunstig op de rollen staan. Met de “Collect/Reset”-toets ontgrendel je ze weer. Gewonnen punten kun je verdubbelen met de ‘Gamble-feature’, bij laten schrijven op de creditmeter of toe laten voegen aan de Topmeter. Bij 4 punten of meer in de Topmeter kun je het topspel op de HotShot gokkast activeren. Dit topspel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen en kent 5 winlijnen in plaats van 1. Meer kans op mooie prijzen dus, zeker als je ook nog het bonusspel weet te activeren.

Wat zijn de regels?

Ondanks dat de HotShot fruitautomaat net wat anders werkt dan andere (online) gokkasten zijn de regels voor het onder- en bovenspel gelijk aan andere gokautomaten. Je hebt 3 rollen tot je beschikking en moet winnende combinaties bij elkaar draaien om tot winst te komen. Gewonnen punten kunnen verdubbeld worden met de gokfunctie, maar veel interessanter is het om ze toe te voegen aan de Topmeter. Hiermee kun je het 'Bet5-spel', het 'Bet10-spel' of het 'Bet20-spel' op de HotShot gokkast starten. Je wisselt tussen de verschillende spellen met de "Choose Game"-toets.

Onderling zit er in de topspellen niet veel verschil. Enkel de inzet is op het oog anders. Zoals de namen van de spellen doen vermoeden speel je met respectievelijk 5, 10 of 20 credits per spin. In alle gevallen speel je met 5 winlijnen en heb je dus een grotere kans op winst dan in het onderspel.

Het bijzondere van de topspellen is de mogelijkheid om het bonsusspel op de HotShot gokautomaat te activeren. De naam is natuurlijk niet voor niets gekozen: je mag schieten in dit topspel. Je zult er dan wel eerst 3 HotShot-symbolen voor op de bovenste rollen moeten draaien. In het 'Bet5-spel' gaat het dan om de rode HotShot-symbolen, in het 'Bet10-spel' om de oranje en in het 'Bet20-spel' mogen beide kleuren gecombineerd worden.
Tijdens dit bonusspel lichten de vakjes met prijzen rechtsboven in je scherm op en kun je met de "Start"-knop schieten. Afhankelijk van je inzet mag je in totaal tot drie maal toe 'prijsschieten'.


Wat kun je winnen?

De winsten op de HotShot fruitautomaat zijn overzichtelijk. In de "paytable" staat duidelijk vermeld welke combinaties winst opleveren. De winsten voor het boven- en onderspel zijn gelijk, maar doordat je in het bovenspel met meer winlijnen speelt is de kans op winst groter. Bovendien maak je hier ook nog eens kans om het bonusspel te activeren waar je nóg meer mooie prijzen kunt verdienen. In het basisspel kun je middels de 'Gamble feature' ook nog eens je winst keer op keer verdubbelen. Al met al vallen er dus mooie prijzen te verdienen op de HotShot gokautomaat en is het dus niet zo vreemd dat deze klassieker tot de dag van vandaag nog steeds met veel plezier door duizenden mensen wordt gespeeld op dagelijkse basis.


Gokken met HotShot gokkast

Zin om op een klassieke fruitautomaat te spelen die net wat meer brengt dan alle andere klassiekers? Dan mag je de HotShot gokkast eigenlijk niet links laten liggen. Vooral het bonusspel is een leuke toevoeging op de fruitautomaat die sowieso wel nostalgische gevoelens opwekt tijdens het spelen. Klik snel op SPEL SPELEN om onbeperkt aan de slag te gaan met de HotShot fruitautomaat, want zoals gezegd: op de gratis online versie kun je oneindig credits ‘bijkopen’.

HotShot gokkast

4 van de 5 sterren