Joker Millions Gokkast

3 van de 5 sterren

De Joker Millions online gokkast is een prachtig vormgegeven gokkast die heel bekend lijkt, maar in niets hetzelfde is als vergelijkbare gokkasten. Op het eerste gezicht is alles aanwezig wat je kent van andere videogokkasten: klassieke fruitsymbolen, bellen, rode zevens en een heleboel jokers die op de rollen voorbij komen draaien. Maar op het moment dat je een winnende combinatie scoort, begint Jokers Millions je een handje te helpen door alle rollen vol te stoppen met meer van hetzelfde. Je wint altijd meer dan je denkt met Jokers Millions!


Hoe werkt Joker Millions Gokkast?

Deze gokkast heeft vijf rollen met ieder drie zichtbare posities. Als je op de startknop drukt, beginnen de rollen te draaien en krijg je in totaal vijftien verschillende symbolen te zien. Staat er een winnende combinatie op het veld, dan worden de rollen op die posities vastgezet. De rest van de symbolen verandert met nog een druk op de knop en zolang je dezelfde symbolen blijft zien, blijft de kast die symbolen vastzetten en de rest van de posities draaien. Pas als er geen nieuwe gelijke symbolen verschijnen, wordt je winst op de twintig winlijnen berekend.

Wat zijn de regels?

Naast deze functie, die de kans op een mooie winst veel groter maakt, zijn er nog meer extra’s te verdienen. Terwijl je in deze modus zit, kun je ook vermenigvuldigers verdienen. Vul je de eerste twee rollen helemaal met hetzelfde symbool, dan wordt je uiteindelijke winst verdubbelt. Met elke rol die je opvult (van links naar rechts gezien), krijg je er een factor bij. Dat betekent dat je winst met drie volle rollen wordt verdrievoudigt, met vier volle rollen verviervoudigt en met vijf volle rollen zelfs vervijfvoudigt.

Daarnaast spelen de jokers een bijzondere rol in Jokers Millions. Anders dan in andere gokkasten worden met de jokers geen andere symbolen vervangen. Krijg je echter een joker op iedere rol, dan wordt een extra functie ontgrendeld. In deze Jackpot Spins geeft iedere joker gegarandeerd een winst tussen de 5 en 1.000 credits. Daarnaast werkt de Jackpot Spin spelmodus net als het basisspel: zolang je nieuwe jokers op de rollen verzamelt, blijven de jokers in het spel bevroren.


Wat kun je winnen?

Als je in de Jackpot Spin het hele veld met jokers vult, win je de jackpot, die bovenin je scherm langzaam richting de miljoen kruipt. Daarnaast is de hoogste winst voor de rode zeven, die tot 300 credits uitkeert voor vijf zevens op een winlijn. Bedenk wel dat je door de bijzondere vriesfunctie in dit spel een hogere kans hebt om symbolen op meerdere winlijnen te zetten dan in andere gokkasten.


Gokken met Joker Millions Gokkast

Joker Millions is een gokkast die een uitstekende balans heeft gevonden tussen een klassieke gokkast die precies heeft wat je verwacht en een paar extra’s die het spel een stuk leuker maken. De vriesfunctie maakt winnen niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Deze online gokkast is zeker de moeite waard om gratis te spelen of een gokje op te wagen!

Joker Millions Gokkast

3 van de 5 sterren