Kameleon gokkast

4.5 van de 5 sterren

Bij een fruitautomaat die de naam Kameleon draagt kun je natuurlijk een gokkast verwachten die in het teken staat van felle kleurtjes. De fruitsymbolen, zevens en bellen spatten bij de Kameleon gokkast werkelijk van het beeldscherm af. Na het spelen snap je zelf waarom deze fruitautomaat nog steeds dagelijks door duizenden spelers gespeeld wordt. Het mooiste daarbij misschien nog wel: op de gratis online versie krijg je onbeperkt nieuwe credits.


Hoe werkt de Kameleon gokkast?

De Kameleon gokkast werkt met een onder- en een bovenspel. Beginnen doe je altijd in het onderspel. Hier speel je op 3 rollen en 1 winlijn. Zoals gebruikelijk zal je identieke symbolen op een winlijn moeten zien te verkrijgen. De ‘autohold-functie’ kan daarbij goed van pas komen. Automatisch worden rollen waar symbolen gunstig op geplaatst zijn voor je vastgezet. Je kunt dit ook handmatig doen als je dat liever wilt. Met de “Collect/Reset”-knop zorg je dat de rollen weer vrijkomen.
Met gewonnen punten kun je een extra gokje wagen. Je doet dit middels de “Gamble”-knop. Gok je goed, dan verdubbel je je winst en kun je opnieuw een gokje wagen. Wil je je winst incasseren, dan doe je dat met de “Take Win”-knop. Gok je bij het extra gokspel verkeerd, dan ben je natuurlijk je winst kwijt. Gewonnen punten kun je bijschrijven op de creditmeter of op de topmeter. Om ze bij te schrijven op de creditmeter klik je op “Take Win”. Om ze bij te schrijven op de topmeter klik je op de “Start”-knop.
Met de “Choose Bet”-knop kun je het ‘5Bet’- of ’10Bet’-spel selecteren (mits je voldoende punten hebt natuurlijk). Dit zijn de topspellen op de Kameleon fruitautomaat en deze worden op de bovenste rollen gespeeld. In beide spellen speel je met 5 winlijnen. Extra kansen om te winnen dus. Om in te zetten wordt er 1 punt uit de creditmeter gehaald en de overige punten komen uit de topmeter. Met de “Collect”-knop verplaats je credits van de topmeter naar de creditmeter.

Wat zijn de regels?

De Kameleon fruitautomaat is een recht-toe-recht-aan gokkast. Zelfs voor beginnende spelers is hij eenvoudig te doorgronden. De 3 rollen spreken voor zich, net als de winlijn(en) in het onder- en bovenspel. Uiteindelijk draait het om winnende combinaties bij elkaar spelen en in het onderspel kan dat soms al met 2 symbolen op een winlijn. In het bovenspel zal je wel altijd 3 symbolen op een winlijn moeten verkrijgen. De uitzondering hierop is het Wild-symbool. Deze draait in het bovenspel op de tweede rol en is eenvoudig te herkennen, het is namelijk het KAMELEON-symbool dat meerdere malen is te bewonderen op de gokkast. Dit symbool vervangt elk ander symbool en kan dus voor mooie combinaties zorgen.

In het 'Bet10'-spel heb je nog eens extra kans om te winnen. Elk symbool op de rollen in het bovenspel is namelijk uitgevoerd met een kleurtje op de achtergrond. Het gaat om de kleuren blauw, groen, geel en rood. Als je symbolen met dezelfde kleur op de achtergrond op een winlijn verkrijgt, heb je prijs. Het hoeft daarbij dus niet per se om dezelfde symbolen te gaan. Zolang de achtergrondkleur maar gelijk is heb je prijs.


Wat kun je winnen?

Mogelijke winsten zijn in één oogopslag terug te zien op de Kameleon fruitmachine. Zowel naast de onderste, als de bovenste rollen staat duidelijk vermeld welke combinaties prijzen opleveren en hoe hoog de uitgekeerde winst is. Extra winsten kun je natuurlijk creëren in het 'Bet10'-spel. Combinaties met symbolen leveren namelijk punten op, maar als de achtergrondkleur dan ook nog eens correspondeert heb je extra prijs. Tevens kun je in het basisspel uiteraard elke winst verdubbelen middels de 'gamble-functie'.


Gokken met Kameleon gokkast

Als je van klassieke gokkasten houdt die niet zijn uitgerust met allerlei vreemde toeters, bellen en tal van extra functies, dan zit je met de Kameleon gokkast helemaal goed. Ondanks dat de fruitautomaat relatief eenvoudig is levert hij uren speelplezier op. Zeker in het bovenspel. Begin daarom direct met gokken op deze gezellige gratis online variant.

Kameleon gokkast

4.5 van de 5 sterren