Kings Club gokkast

4.5 van de 5 sterren

De koning van het (online) casino. Willen we dat niet stiekem allemaal wel zijn? Met opgeheven hoofd (en het liefst met een kroon op) weglopen van de fruitautomaat die ons zojuist met weelde overspoeld heeft. Het kan zomaar gebeuren met de Kings Club gokkast! De gratis online gokautomaat kan met 1 simpele draai de armste stakker tot ‘king of the club’ maken. Beproef je geluk en laat je als een echte vorst verwennen met lekkere fruitsoorten, bellen en natuurlijk het CLUB-symbool dat voor torenhoge winsten zorgt. Het mooiste van deze variant? Je speelt zo vaak en veel je maar wilt op deze klassieker. Credits zijn – zoals het voor een koning natuurlijk hóórt te zijn – oneindig te verkrijgen!


Hoe werkt de Kings Club gokkast?

In de basis lijkt de Kings Club gokkast erg veel op die ene andere klassieker, de Club 2000. Je speelt op de Kings Club met 3 rollen die zowel voor het onderspel, als voor het bovenspel gebruikt worden. Beginnen doe je altijd in het onderspel. Je speelt met 1 credit en er is 1 winlijn van kracht. Zoals gewoonlijk is het de bedoeling om winnende combinaties op een winlijn te verkrijgen. De “Hold”-knoppen kunnen je daar een handje mee helpen. Met 1 klik op de knop zet je ze vast, maar de Kings Club gokkast is ook uitgerust met een zogenaamde ‘autohold-functie’. Wanneer symbolen op een gunstige positie op de rollen staan zet de machine de rollen automatisch voor je vast. Met de “Reset/Collect”-knop kun je dit weer ongedaan maken.
Gewonnen punten kun je met diezelfde toets toevoegen aan de creditmeter, maar je kunt er ook een gokje mee wagen (“Gamble”-knop), ze bij de winbank bij laten schrijven (“Start/To Winbank”-toets) of ze verplaatsen naar de clubmeter. Dit laatste doe je via de “To Clubmeter”-knop. Vanaf 4 punten in de clubmeter kun je het bovenspel spelen op de Kings Club gokkast. De basisprincipes zijn nog steeds hetzelfde in het bovenspel, maar de uitbetalingen zijn een stuk hoger. Vanaf 20 punten of meer in de clubmeter kun je het ‘Bet20’-spel spelen. Winnen kan dan ook kriskras. Soortgelijke symbolen hoeven dan niet per se meer op een winlijn tevoorschijn te komen om winsten te genereren. Logischerwijs bedraagt je inzet bij dit bovenspel 20 credits per spin. Bij het ‘Bet4’-spel bedraagt je inzet 4 punten per draai.

Wat zijn de regels?

De regels op de Kings Club fruitmachine zijn vrij simpel. Zoals bij iedere andere (online) gokkast moet je winnende combinaties op de rollen draaien. Hoe beter de combinatie, des te hoger de uitbetaling. Gewonnen punten kunnen bijgeschreven worden op de creditmeter, in de winbank of op de clubmeter. Met de 'gamble-functie kunnen gewonnen punten verdubbeld of gehalveerd worden. Het maximale aantal punten dat je via de 'gamble-functie kunt verdienen is 200 punten. Ook hier heb je dan weer de keuze om ze bij te laten schrijven op de creditmeter of op de clubmeter. Punten uit de clubmeter kun je via de "Take Clubmeter"-toets weer verplaatsen naar de creditmeter.
Wanneer er eenmaal punten in de clubmeter staan zal er altijd met het bovenspel gespeeld worden. Is dit puntenaantal lager dan 20, dan is het 'Bet4'-spel actief. Is dit puntenaantal hoger, dan speel je het 'Bet20'-spel. In dit laatste spel leveren kriskras-combinaties ook winsten op. In de andere twee spellen speel je alleen met de horizontale winlijn. Uitzondering hierop is het CLUB-symbool. Deze levert in alle spellen winsten op wanneer hij willekeurig op de rollen verschijnt.


Wat kun je winnen?

De winsten op de Kings Club gokkast staan duidelijk vermeld in het speelveld. Zo levert het Kers-symbool in alle spellen al winst op wanneer je er 1 van op de winlijn draait. De hoogst mogelijke uitbetaling verkrijg je door 3 maal het BAR-symbool of 3 maal het CLUB-symbool in je beeldscherm te toveren. In alle drie de spellen leveren deze symbolen de hoogste winst op.


Gokken met Kings Club gokkast

Laat oude tijden van koningen en krijgers herleven met deze klassieke fruitautomaat. Verzilver je legacy en toon de wereld wie er heer en meester is op de Kings Club gokkast. Er kan er maar 1 aan het roer staan en op deze gratis online versie ben jij dat. Geef dus vooral een slinger aan deze mooie gokautomaat door hieronder snel op SPELEN te klikken!

Kings Club gokkast

4.5 van de 5 sterren