Lotus gokkast

4 van de 5 sterren

De Lotusbloem is misschien wel de mooiste bloem ter wereld en brengt een mooi verhaal met zich mee. Hij groeit namelijk in de blubber en vertelt je dus dat er altijd iets moois kan ontstaan, zelfs als de voortekenen niet gunstig lijken te zijn. Niet gek dus dat de softwareontwikkelaar de lotusbloem als inspiratie heeft laten dienen voor hun fraaie Lotus gokkast. Ook hier kun je van helemaal niets “iets” maken. Het Lotus-symbool op deze fruitautomaat levert je namelijk waanzinnige prijzen op en bovendien speel je op de gratis online versie ook nog eens zo vaak en veel je maar wilt. Want net als bij de lotusbloem die staat voor eeuwige vernieuwing, zijn nieuwe credits oneindig te verkrijgen op de Lotus gokautomaat!


Hoe werkt de Lotus gokkast?

De Lotus gokkast is uitgerust met een onderspel en een bovenspel. In beide gevallen speel je op 3 rollen. In het onderspel heb je te maken met 1 winlijn en in het bovenspel kunnen ook kriskras combinaties gemaakt worden. Je begint altijd met het onderspel waarbij de spelregels als vanouds zijn: verkrijg soortgelijke symbolen op de winlijn. De “Hold”-toetsen zorgen ervoor dat je makkelijker winnende combinaties maakt. Je kunt de rollen handmatig vastzetten, maar de Lotus gokkast is uitgerust met een ‘autohold-functie’ die goed gepositioneerde rollen automatisch voor je vastzet. Winsten kunnen verdubbeld worden met het extra gokspel. Dit is een simpel kop of munt-spel. Met de knop “Head/Change Bet”-toets gok je op kop, met de “Tail”-toets gok je op munt. Gewonnen punten kunnen echter ook toegevoegd worden aan de clubmeter. Het minimale aantal punten dat je moet hebben vergaard bedraagt daarbij 4. Je kunt met dat puntenaantal namelijk het bovenspel op de Lotus gokkast starten. Heb je 8 punten of meer in de clubmeter, dan kun je het andere bovenspel starten: het ‘Bet8’-spel. Met de “Collect”-knop kun je punten van de clubmeter naar de creditmeter verplaatsen. Naast dit alles vind je ook nog een ‘autoplay-functie’ op de Lotus fruitautomaat. De “start”-toets wordt daarmee vastgezet zodat je zelf niet handmatig iedere keer opnieuw een slinger aan de gokkast hoeft te geven.

Wat zijn de regels?

Zoals gezegd is de Lotus fruitmachine een gokkast van eenvoud. Geen rare bonusspellen en verborgen mystery-prijzen; gewoon klip en klaar zodat elke beginneling direct snapt hoe de fruitautomaat werkt. Onder de onderste 3 rollen staat duidelijk vermeld welke combinaties prijzen opleveren. Voor het 'Bet4'- en 'Bet8'-spel wordt dit naast de bovenste 3 rollen weergegeven. De bovenspellen kunnen gespeeld worden wanneer je 4 of 8 punten in de clubmeter hebt verzameld. Via de "Head/Change Bet"-knop wissel je tussen de 2 topspellen. Ook in de bovenspellen heb je de mogelijkheid om rollen 'on hold' te zetten met de "Hold"-toetsen om je winkansen te vergroten. Sowieso zijn de winkansen in deze spellen hoger, simpelweg omdat je met meer winlijnen speelt dan in het basisspel. Zodra je punten op zijn in de Clubmeter keer je automatisch weer terug naar het basisspel. Om handmatig te stoppen met de bovenspellen kun je de knop "Collect Clubmeter" gebruiken. Al je punten worden dan van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst.


Wat kun je winnen?

Net als de regels zijn ook de winsten kraakhelder op de Lotus fruitmachine. Het Kers-symbool levert al prijzen op wanneer je er 1 van op de winlijn weet te verkrijgen. De hoogste winsten in het basisspel behaal je met het BAR-symbool en met het Lotus-symbool. 200 punten kun je verdienen wanneer je er 3 van op de winlijn verkrijgt. In de bovenspellen zal je wél altijd 3 identieke symbolen op een winlijn moeten verkrijgen om winst te kunnen pakken, maar met meerdere winlijnen moet dat geen heel groot probleem zijn. Ook hier is 200 credits weer het meeste dat je kunt winnen. Met het Lotus-symbool krijg je het voor elkaar.


Gokken met Lotus gokkast

Klaar om vanuit de diepste krochten prachtige resultaten tevoorschijn te toveren? Net als de lotusbloem keer op keer de vruchten afwerpen van je inspanningen? Dan mag je de Lotus gokkast niet langer stil laten staan. Geef een draai aan deze klassieke fruitautomaat en zie schitterende combinaties tot leven komen. Klik hieronder snel op SPELEN en breng leven in de fraaie gratis online versie van deze traditionele gokautomaat!

Lotus gokkast

4 van de 5 sterren