Madtimer gokkast

4.5 van de 5 sterren

De Madtimer gokkast biedt verrassend veel spanning in een heel klassiek jasje. Deze fruitautomaat biedt liefst drie verschillende spellen, die samen een unieke ervaring bieden. Het basisspel en het topspel zijn aangevuld met een 1/0 spel. De weergave op de rollen zorgt voor een heerlijk nostalgisch gevoel en biedt klassieke fruitsymbolen, de bekende grote 7 en een ‘BAR’ symbool. De Madtimer gokkast biedt een heerlijk ongecompliceerde gokkast ervaring en uren aan gratis online gokken of een kans om je spelplezier in euro’s om te zetten.


Hoe werkt Madtimer Gokkast?

Je begint altijd met het basisspel en als je ten minste vier credits hebt verzameld, ontgrendel je het topspel. Het topspel heeft liefst vijf winlijnen, waardoor de kans op winnen een stuk groter wordt. In de kern is de Madtimer precies wat je verwacht van een gokkast. Je kunt in het basisspel de rollen vastzetten op het moment dat twee dezelfde symbolen verschijnen.

Wat zijn de regels?

Zoals gezegd begin je met het basisspel. Op het moment dat je vier credits hebt verzameld, kun je ervoor kiezen om die credits te behouden, of om ze in te zetten voor het 1/0 spel. Met dit simpele 1/0 spel heb je 99.9% om je credits te houden en een 0.01% kans om ze te verliezen. Als je de credits behoudt, begin je het topspel.

De rollen in het topspel komen met iets andere combinaties dan de rollen in het basisspel. Iedere keer dat je het topspel speelt, zet je vijf credits in – eentje voor elke winlijn. Credits gewonnen in het topspel blijven beschikbaar voor het topspel, maar kunnen op ieder moment worden teruggeplaatst naar je standaard credits. Het topspel blijft dan nog steeds beschikbaar op ieder moment en de vijf credits komen dan uit de standaardcredits.

Hoewel het basisspel in principe maar één winlijn heeft, kun je ook in het basisspel met meerdere winlijnen spelen. Iedere rol in het basisspel heeft één ster en als je drie sterren op een rij of diagoneel in beeld hebt, krijg je twintig credits. De sterren bieden als enige symbool vijf winlijnen in het basisspel.


Wat kun je winnen?

Madtimer is niet ingewikkeld. Er zijn maar twee verschillende inzetten mogelijk. Je zet één credit in om het basisspel te spelen en vijf credits om het topspel te spelen. In het topspel zijn er drie winstmogelijkheden: je krijgt veertig credits of tachtig credits voor een gewone combinatie en tweehonderd credits voor een combinatie met drie goudstaafjes. In het basisspel lopen de winstmogelijkheden op van vier credits voor één of twee kersensymbooltjes tot tweehonderd credits voor drie goudstaafjes op een rij.


Gokken met Madtimer Gokkast

Voor iemand die op zoek is naar een klassieke gokkast die net iets meer mogelijkheden biedt zonder daarbij ingewikkeld te worden, is Madtimer een uitstekende keuze. De simpele inzetstructuur en de klassieke weergave van dit spel zorgen ervoor dat je het spel snel doorziet, terwijl de extra opties en bonussen wel het spelplezier van een iets meer geavanceerde gokkast geven.

Madtimer gokkast

4.5 van de 5 sterren