Magic Joker Gokkast

2.5 van de 5 sterren

De Magic Joker gokkast is een indrukwekkende kast met een klassiek design en veel verrassende twists. De jokers in dit spel spelen een belangrijke en mysterieuze rol die je heel veel spelplezier zal bezorgen! Deze online gokkast bestaat uit twee basisspelen, maar biedt veel variatie waarmee je uren kunt gokken zonder je een moment te vervelen. Je kunt de twee spellen bovendien tegelijk spelen, waardoor er altijd van alles gebeurt. Probeer Magic Joker gratis, of beproef je geluk en zie hoe de jokers in deze online gokkast je belonen.


Hoe werkt Magic Joker Gokkast?

De Magic Joker gokkast geeft je twee bijna identieke spellen met ieder vier rollen. Om alle vier de rollen te ontgrendelen, moet je de inzet eerst verhogen. Er zijn maximaal vier rolcombinaties mogelijk. De rollen hebben de klassieke fruitsymbolen die je verwacht in een fruitautomaat, maar hebben ook jokers verspreid over de rollen. Iedere keer dat drie jokers tegelijkertijd in beeld verschijnen, krijg je een willekeurige uitkeer van 2-100 credits. Deze jokers en hun willekeurige uitkeer maken van Magic Joker een bijzondere gokkast die de normale spelervaring een stuk spannender maakt.

Wat zijn de regels?

Je kunt beginnen in het basisspel met één credit tegelijkertijd, of het topspel direct ontgrendelen met de ‘choose game’ knop. Credits die je in het basisspel wint, kun je inzetten voor een ‘double or nothing’. Hierbij wordt een virtuele munt gegooid. Je kiest kop of munt en verdubbelt of verliest je credits. Het is ook een optie om de credits te houden zoals ze zijn en naar het topspel te verplaatsen.

In het topspel is de minimale inzet vijf credits en de maximale inzet veertig credits. Door steeds meer rollen te ontgrendelen, kun je de inzet (en kans op winst) verhogen, tot een maximaal van veertig credits. Hierbij speel je met twintig credits in ieder spel met alle vier de rolcombinaties en de ‘magic joker’ option. De jokers in het topspel hebben een willekeurige uitkeer tussen de 2-200 credits.


Wat kun je winnen?

In het basisspel is de inleg één credit en de maximale uitkeer 100 credits met de jokers en 64 credits in een andere combinatie. In het topspel is de maximale uitkeer 200 en heb je twee kansen op de maximale prijs. De jokers in het topspel kunnen 200 credits uitkeren en drie jackpotsymbooltjes geven je dezelfde winst. Ook heeft het topspel een extra combinatie voor een kans op 100 credits. Verder zijn beide spellen hetzelfde.


Gokken met Magic Joker Gokkast

De Magic Joker gokkast geeft je twee spellen in één. Hoewel de kast er indrukwekkend uitziet, is het spel snel onder de knie te krijgen. De jokers die nu en dan tevoorschijn komen, geven je extra kansen en extra spelplezier en hun willekeur kan het verschil betekenen tussen gewone winst en maximaal geluk. De Magic Joker is voor de gokker die de controle wil houden over zijn inzet en het spel, maar ook de jokers een kans wil geven om met uitgekiende willekeur een extra dimensie te geven aan een klassieke fruitautomaat.

Magic Joker Gokkast

2.5 van de 5 sterren