Mega Fortune Dreams Gokkast

3 van de 5 sterren

De Mega Fortune Dreams gokkast weet precies waar het om draait in online gokken: dromen over extravagante rijkdom. Dit spel helpt je dromen door een wonderlijke wereld van rijkdom over de rollen te laten draaien. Niet alleen ligt er champagne en andere luxueuze drankjes klaar, maar zelfs de gewone symbolen uit het kaartspel zijn ingelegd met diamanten. Tel daarbij op dat de bonussen ruimschoots over de rollen zijn verdeeld en rijkdom lijkt voor het grijpen te liggen. De gokkast zelf is prachtig uitgevoerd met soepele animaties en een strak ontwerp.


Hoe werkt Mega Fortune Dreams Gokkast?

Mega Fortune Dreams heeft vijf rollen met drie zichtbare posities op elke rol. Om te beginnen bepaal je je inzet door onderin het scherm de muntwaarde aan te passen of het level te verhogen. Je behoudt altijd de twintig beschikbare winlijnen, ongeacht welk level je speelt. Door vervolgens op de draaiknop te drukken, beginnen de rollen te draaien en kun je op de vijftien posities hopelijk winnende combinaties ontdekken.


Wat zijn de regels?

De gewone symbolen kunnen worden aangevuld met de ‘WILD’ palmbomen, die een combinatie kunnen aanvullen om winnend of meer winstgevend te maken. Daarnaast zijn er ook speciale symbolen die extra functies in dit spel kunnen ontgrendelen.

Zo zijn er de bonuswielen, waarvan je er drie in het speelveld moet hebben om deze bonusronde te spelen. Krijg je drie bonussymbolen op de rollen, dan verandert het scherm en zie je een rad van fortuin. Dit rad bestaat uit drie verschillende wielen en een midden. Hoe verder je richting het midden komt, hoe hoger je mogelijke winst. Door helemaal in het midden te komen, win je de megajackpot, die kan oplopen tot in de miljoenen.

Ook heb je de diamanten ‘scatter’ symbolen. Drie van deze diamanten geven je een bonusronde waar je gratis een tien keer kunt spelen. Bij vier of vijf diamanten krijg je zelfs vijftien of twintig gratis beurten.


Wat kun je winnen?

De grootste kans om hoge winsten te pakken is in de bonusronde met het rad van fortuin. Alleen de buitenste ring heeft geen jackpot, maar de twee ringen dichtbij het midden hebben een ‘rapid’ jackpot en een ‘major’ jackpot. Die jackpots zie je tijdens het gewone spel oplopen. De ‘rapid’ jackpot loopt hierbij snel op voorbij de €1.000. De major jackpot is al snel het tienvoudige en bij de megajackpot kan het nog veel verder oplopen!

Naast deze onvoorspelbare jackpots is je hoogste winst 100 keer de basisinzet, al liggen de echte kansen zelfs zonder de jackpots verborgen in de bonusspellen.

Gokken met Mega Fortune Dreams Gokkast

Mega Fortune Dreams is een prachtig gemaakte online gokkast die je dromen waar kan maken. Ook als je ervoor kiest om de gokkast gratis te spelen, biedt Mega Fortune Dreams nog genoeg om je urenlang bezig te houden en je dagdromen met spelplezier te combineren.

Mega Fortune Dreams Gokkast

3 van de 5 sterren