Mega Fortune Gokkast

4.5 van de 5 sterren

Waan je een miljonair met de Mega Fortune gokkast en laat je geld rollen in deze luxueuze setting. De symbolen in deze online gokkast draaien om rijkdom en kunnen jou ook een fortuin bezorgen. Speel Mega Fortune gratis, of waag een gokje en zet je geld om in rijkdom en gebruik Mega Fortune om je eigen fortuin op te bouwen. Met maar liefst 25 winlijnen gebeurt er genoeg in deze gokkast. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere opties die je spelervaring net iets leuker maken en een heel toepasselijke bonusronde.


Hoe werkt Mega Fortune Gokkast?

Mega Fortune komt met vijf rollen die volstaan met symbolen van een rijk leven. Zelfs de klassieke kaartspelsymbolen zijn verpakt in luxe manchetknopen. Om te beginnen kun je je inzet bepalen door het aantal winlijnen aan te passen en de inzet per winlijn te veranderen. Als je de rollen laat draaien, zijn alle bekende opties aanwezig: er zijn jokers in de vorm van een boot, een ‘scatter’ bonus en een bonuswiel dat een bijzondere optie ontgrendeld.


Wat zijn de regels?

Door drie dezelfde symbolen op een winlijn te zetten, krijg je een winst uitgekeerd, uiteenlopend van drie keer de creditwaarde tot tienduizend keer de creditwaarde. Bij drie bonuswielen op een rij ontgrendel je het rad van fortuin.

Dit rad bestaat uit drie lagen en een midden. De helft van de symbolen op het buitenste rad brengt je naar het volgende rad, terwijl de andere helft een winst van 25, 50, of 75 uitkeert. Op het tweede rad zijn de winsten hoger en is er een kleinere kans op naar het binnenste rad te gaan. Daar zijn de winsten nog hoger en maak je kans op de gewone jackpot van €5,000 en de mega jackpot, die bovenin het scherm staat aangegeven en steeds oploopt.

Door drie of meer ‘scatter’ symbolen in het speelveld te verzamelen, ga je automatisch naar een spel waarbij je vijftien gratis beurten krijgt. In dit bonusspel kun je bovendien een vermenigvuldiger activeren, waardoor je totale winst wel kan worden vervijfvoudigt.


Wat kun je winnen?

De hoogste winst in het basisspel komt met vijf jokers. Door deze vijf boten op een winlijn te zetten, verdien je 10,000 keer je muntwaarde terug. De hoogste winst is echter te pakken in het bonusspel, waar je kans maakt op de twee jackpots. De major jackpot is altijd €5,000 en de mega jackpot blijft oplopen tot in de miljoenen of tot iemand de jackpot ook wint.

Gokken met Mega Fortune Gokkast

Probeer de Mega Fortune voor een vleugje extravagante rijkdom in je alledaagse bezigheden en om kans te maken op een krankzinnige jackpot die in de miljoenen loopt. Mega Fortune heeft net iets meer te bieden dan de gemiddelde online videogokkast door het bonusspel en de vijfentwintig winlijnen, maar geeft je hetzelfde gegarandeerde spelplezier!

Mega Fortune Gokkast

4.5 van de 5 sterren