Mega Joker Gokkast

3 van de 5 sterren

De Mega Joker gokkast ziet er druk uit, maar is niet zo ingewikkeld als je op het eerste gezicht zou verwachten. Je speelt met een basisspel en een bovenspel, waarbij het opvalt dat allebei de spellen maar liefst vijf winlijnen hebben. Het drukke karakter laat zich ook gelden als je de rollen laat draaien, want deze kast is lekker snel. Alles in het scherm duidt op een klassieke gokkast ervaring: van de inzet die als euromuntjes staat aangegeven tot de heftig knipperende knoppen. Dit is zo’n kast die je altijd de aandacht trekt en dat goed kan belonen.


Hoe werkt Mega Joker Gokkast?

Je begint het spel in het basisspel. Op drie razensnelle rollen schieten de klassieke fruitsymbooltjes voorbij, af en toe afgewisseld met de joker die dit spel zijn naam geeft. Je kunt ervoor kiezen om €0.10 of €0.20 te gebruiken als je inzet en mag zelf bepalen of je voor één winlijn speelt in het basisspel of op alle winlijnen inzet.

Anders dan bij andere online gokkasten, mist de Mega Joker gokkast de optie om automatisch door te blijven spelen. Hierdoor ben je altijd druk bezig met de vier knoppen die de machine telt.


Wat zijn de regels?

Door in het basisspel ten minste 20 credits te winnen, worden deze overgeplaatst naar het bovenspel. Hier gelden altijd alle vijf de winlijnen en zijn de twee inzetopties uitgebreid met een jokerbonus. De basisinzet in het bovenspel is 20 of 40 credits. Bij een inzet van 40 credits maak je kans om je inzet meer dan te verdubbelen, dus hoe hoger je inleg, hoe hoger het rendement!

Naast deze twee basisniveaus van inleggen, kun je de inleg ook vijf keer zo hoog maken. Dat betekent dat je bij de inleg van 20 maar liefst 100 credits inzet en bij de inleg van 40 wel 200 credits. Deze hoge inleg geeft je een gigantische kans op extra winst, omdat je bij elke joker die in het midden komt te staan tussen de 100-2000 credits krijgt uitgekeerd. Bij de maximale inleg van 400 credits is die kans er zelfs bij iedere joker die in beeld verschijnt.


Wat kun je winnen?

De maximale winst in één beurt is 2000 credits. Die kun je verdienen door in het bovenspel drie jokers op rij te zetten als je 40 credits inzet, of door de maximale winst uitgekeerd te krijgen in het willekeurige jokerspel. De hoogste kans daarop heb je als je 200 credits tegelijkertijd inzet, omdat je dan een willekeurige winst krijgt uitgekeerd bij iedere joker die in beeld verschijnt.

Gokken met Mega Joker Gokkast

Voor wie zich in een echte nostalgische gokhal wil wanen is Mega Joker een absolute topper. Zelfs de potplanten naast de kast zorgen voor een ouderwetse spelervaring. Deze kast is snel en zuigt al je aandacht naar zich toe, maar is snel onder de knie te krijgen. Tel daarbij op dat de winst die je uitgekeerd kunt krijgen heel indrukwekkend is en je hebt een online gokkast waar je uren mee kwijt kan. Je kunt Mega Joker gratis spelen of je echte euromuntjes omzetten in de munten op het scherm.

Mega Joker Gokkast

3 van de 5 sterren