Mega Moolah Gokkast

5 van de 5 sterren

Trek je safari-outfit maar alvast uit de kast: we gaan op dierenjacht! De Mega Moolah gokkast staat namelijk volledig in het teken van de wilde dieren die je tegenkomt als je in Afrika op safari gaat. Neem wel een grote tas mee, want de Mega Moolah gokautomaat is een jackpot-slot waar je met 1 simpele draai plots miljonair kunt zijn. Geef een slinger aan het bonus-rad en win die waanzinnig hoge jackpot die in veel gevallen in de miljoenen loopt!


Hoe werkt de Mega Moolah gokkast?

Zo op het eerste oog is de Mega Moolah gokkast van ontwikkelaar Microgaming een doodnormaal online slot. Het basisspel speel je op 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 25 winlijnen die je desgewenst zelf kunt aanpassen. Inzetten kan al vanaf 1 cent. De maximale inzet per spin bedraagt 6,25 euro. Je regelt het helemaal zelf via de + en - toetsen links in je scherm en de "select lines"- en "select coins"-knoppen in het midden van het beeldscherm. Zodra je de juiste inzet hebt bepaald klik je simpelweg op "Spin" om het spel te starten.

Mega Moolah draait al een aantal jaartjes mee en dat is te zien aan de vormgeving. Het thema is leuk, maar het design uit 2006 oogt ietwat gedateerd. Neemt niet weg dat er dagelijks duizenden mensen met veel plezier op spelen. Niet zo zeer omdat het spel zelf nu zo verrassend is, maar meer omdat de Mega Moolah gokautomaat met een progressieve jackpot werkt. Elke speler die wereldwijd inzet op een Mega Moolah gokkast draagt bij aan de pot en omdat er zoveel spelers zijn die er dagelijks op spelen valt de jackpot regelmatig.


Wat zijn de regels?

De regels voor het basisspel op de Mega Moolah gokkast zijn eenvoudig en zoals je ze kent van andere online gokautomaten. Je moet identieke symbolen vanaf links gezien op een winlijn verkrijgen. De dieren betalen het best uit, de kaart-symbolen het slechtst. De leeuw is het Wild-symbool. Dit symbool vervangt elk ander willekeurig symbool en zorgt op die manier voor extra kansen op winnende combinaties.
De Mega Moolah gokautomaat werkt daarnaast ook met een Scatter. Je herkent hem aan het aapje met de rode haren. Drie of meer Scatters willekeurig op de reels leveren je de Free Spins bonusronde op. Je krijgt dan 15 gratis spins en er geldt een multiplier ×3.

Leuk, maar lang niet zo interessant als wanneer er groot in je scherm komt te staan: "MEGA MOOLAH JACKPOT BONUS". Je mag dan draaien aan een rad waarbij je altijd een (waanzinnig) mooie prijs te pakken hebt. Deze bonusronde wordt geheel random geactiveerd. Wel is het zo dat je met een hogere inzet per spin meer kans maakt om hogere prijzen te winnen in het bonusspel. Er zijn in totaal 4 verschillende jackpots op de Mega Moolah gokkast. Van hoog naar laag zijn dit de Mega Jackpot, de Major Jackpot, de Minor Jackpot en de Mini Jackpot. Zodra iemand een jackpot wint start de teller weer vanaf 0. Gemiddeld gezien win je bij de Mini Jackpot bedragen in de tientallen (of honderden) euro's, bij de Minor Jackpot honderden (of duizenden) euro's, bij de Major Jackpot tienduizenden (of honderdduizenden) euro's en de Mega Jackpot staat doorgaans garant voor enkele miljoenen euro's. De hoogst uitgekeerde jackpot op de Mega Moolah gokautomaat tot nu toe is een belachelijke 17.879.645,12 euro!!!


Wat kun je winnen?

Het moge inmiddels duidelijk zijn: je speelt de Mega Moolah gokkast niet voor de winsten in het basisspel. Alhoewel je ook daar wel leuke prijsjes kunt winnen, zeker wanneer je de Free Spins weet te activeren, staat het allemaal in schril contrast met de mega vette jackpot-prijzen. De hierboven benoemde kleine 18 miljoen euro werd door een Brit gewonnen in 2015 met een inzet van 30 cent! Juist dit maakt het spelen op Mega Moolah speelautomaat ook zo spannend. Elke draai kan het raak zijn. Ongeacht je inzet. En het mooiste: je weet dat je ten alle tijden prijs hebt. Natuurlijk hoop je op de Mega Jackpot, maar je gaat hoe dan ook met een jackpot-prijs naar huis als de bonusronde geactiveerd wordt.

Gokken met Mega Moolah gokkast

Klaar om je wereld op z’n kop te zetten? Net als de ex-militair die met een paar dubbeltjes multimiljonair is geworden? Het kan zomaar gebeuren op de Mega Moolah gokkast. Elke spin is een kans op miljoenen euro’s. Maar weinig gokkasten zijn dan ook zó razend spannend om te bespelen als deze. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om mee te dingen voor die waanzinnige jackpots op dit razendpopulaire online slot van Microgaming!

Mega Moolah Gokkast

5 van de 5 sterren