Multifruit 81 Gokkast

0 van de 5 sterren

Soms heb je van die gokkasten die uitblinken in eenvoud. Die, ondanks het ontbreken van allerlei extra toeters en bellen, enorm leuk blijven om te spelen. Omdat de gameplay zo fijn is bijvoorbeeld. De vormgeving bijzonder fraai is. Of er oneindig veel manieren zijn om tot winst te komen. De Multifruit 81 gokkast heeft dit allemaal. Met maar liefst 81 manieren om winsten te vergaren en een prachtig design, blijft de fruitautomaat met traditionele gokkast-symbolen leuk om te spelen. Zelfs als je er oneindig op kunt blijven spelen, want dat is namelijk het geval met de gratis online versie van Play ’n Go. Nieuwe credits zijn via 1 klik op de knop gewoon weer verkregen op de Multifruit 81 fruitmachine!


Hoe werkt de Multifruit 81 gokkast?

Zodra de software is ingeladen valt al direct op dat je te maken hebt met een basic gokkast. De 4 rollen en 3 rijen spreken voor zich, net als de 81 winlijnen die zich op de Multifruit 81 gokautomaat bevinden. Zoals gewoonlijk is het ook op dit slot weer de bedoeling dat je identieke symbolen van links naar rechts op een winlijn verkrijgt.

Het spel beginnen doe je door op de "Play"-toets te klikken. Je herkent hem aan de groene kleur en de pijlen die erop staan. Rechts naast deze knop vind je ook nog de "Autoplay"-knop. Met deze knop activeer je de 'autoplay-functie' op de Multifruit 81 fruitautomaat. De machine draait dan automatisch voor je. Je kunt daarbij zelf aangeven hoe vaak dit moet gebeuren. Dit kan al vanaf 20 spins, maar net zo gemakkelijk voor 500 spins.

Links van de "Play"-knop kun je je inzet regelen. Inzetten op de Multifruit 81 gokkast kan al vanaf 2 cent per spin. De maximale inzet die je kunt plaatsen bedraagt 100 euro per draai. Voor je winkansen maakt het niet uit met welke inzet je speelt. Voor de hoogte van de uitbetalingen uiteraard wel!


Wat zijn de regels?

De regels op de Multifruit 81 fruitautomaat zijn zoals je die van andere gokkasten kent: verkrijg 3 of 4 soortgelijke symbolen op een winlijn en win. Meer dan dit is het niet.

Er is echter een symbool aanwezig dat je kan helpen om extra winnende combinaties te maken. Dit is namelijk de Joker en deze geldt als Wild-symbool. Hij vervangt dus elk ander willekeurig symbool, maar kent daarnaast nog een extra functie. Bij elke spin zie je een bepaalde reel oplichten. Dit is de uitgelichte rol. Wanneer het Joker-symbool op deze rol verschijnt vouwt hij uit over de gehele rol en zorgt op die manier dus voor extra winnende combinaties.

Helemaal mooi wordt het wanneer je 2, 3 of 4 Wild-symbolen op de rollen tovert. Bij 2 stuks geldt namelijk een ×2 multiplier. Winsten die je maakt met behulp van de Wild- en overige symbolen worden allemaal verdubbeld. Bij 3 stuks op de rollen geldt een ×5 multiplier en in de meeste gevallen resulteert dit automatisch in 'Mega Big Wins' of 'Ultra Big Wins'. Bij 4 Wild-symbolen op de rollen geldt geen multiplier, maar met een uitbetaling van 750× je inzet mag dat geen naam hebben natuurlijk.


Wat kun je winnen?

Winsten op de Multifruit 81 gokautomaat zijn enerzijds vrij overzichtelijk, maar aan de andere kant kun je met 1 simpele spin duizenden credits winnen. Winsten in het basisspel zijn volgens ‘normale’ uitbetalingen. De zevens leveren je in verhouding het meeste op, het BAR-symbool betaalt het slechtst uit.
Door de (expanding) Wilds en de Multiplier is er echter geen pijl op te trekken. Met een beetje geluk zie je op 3 rollen een Wild verschijnen, waarbij de mogelijkheid bestaat dat er ook nog eens een complete Wild-rol bijzit. Als je dan ook nog de multiplier hierbij optelt snap je dat je soms met 1 draai belachelijk goed in de prijzen kunt vallen.

Gokken met de Multifruit 81 gokkast

Laat de fruitsoorten lekker rollen en ga snel op jacht naar de Joker-symbolen op de Multifruit 81 gokkast. Zeker weten dat deze fruitautomaat met z’n snelle gameplay en torenhoge prijzen je weet te verbazen en in zijn greep zal houden. Geen probleem natuurlijk, want op de gratis online versie van Play ’n Go speel je zo veel je maar wilt. Klik hieronder snel op SPELEN om de Multifruit 81 fruitautomaat in beweging te brengen!

Multifruit 81 Gokkast

0 van de 5 sterren