Multistake gokkast

3 van de 5 sterren

De Multistake gokkast is een fruitautomaat met veel bijzondere toevoegingen die het spelen net iets leuker maken. De kast heeft een basisspel en een bovenspel. Door de vele verschillende opties is de Multistake een kast die heel veel controle biedt en waarbij je langzaam je inzet kunt laten groeien tot de inzet je hart sneller doet kloppen dan de rollen draaien. De Multistake is dan ook perfect voor wie met gratis credits hoog wil inzetten, met echt geld langzaam wil beginnen, of om echt te gokken met een hoge inzet.


Hoe werkt Multistake Gokkast?

Je begint met het basisspel en krijgt gelijk de controle over je inzet. De inzet is altijd twintig cent, maar kan worden verdeeld over vier spellen van vijf cent, twee spellen voor tien cent of één spel van twintig cent. Vooral bij de hogere winst is een hogere inzet meer waard; tot acht keer de winst voor een spel van twintig cent vergeleken met een spel van vijf cent.

Als je ten minste tachtig cent hebt gewonnen, ga je automatisch het bovenspel spelen. Het bovenspel heeft vier rollen, maar met de minimale inzet zijn alleen de eerste drie rollen beschikbaar. Om met alle rollen te spelen, moet je je inzet van 80 cent verdubbelen of verviervoudigen.

Wat zijn de regels?

Zoals gezegd begin je in het basisspel en ontgrendel je het bovenspel door ten minste 80 cent te winnen. Voordat je credits naar het bovenspel gaan, kun je ervoor kiezen ze in te zetten in een ‘double or nothing’.

Het bovenspel werkt niet met winlijnen, maar met simpele aantallen. Je wint een spel door drie keer hetzelfde symbool te krijgen. In het bovenspel zijn ook drie verschillende inzetten mogelijk: 80 cent, 160 cent, of 320 cent. Door de inzet te verhogen, verhoog je niet de winst zelf, maar ontgrendel je meerdere winstmogelijkheden, tot maximaal vier verschillende mogelijkheden.

De maximale inzet vergroot je winkansen door rollen 1, 2 en 4 én 1, 3 en 4 mee te laten tellen. Op het moment dat je in het bovenspel 4000 cent hebt gewonnen, licht de machine op en worden al je credits teruggestort naar de inleg voor het basisspel.

Naast de gewone symbolen op de rollen zijn er ook jokers beschikbaar. Door ten minste twee dollartekens naast elkaar in het basisspel te draaien, kun je 2-100 keer je inzet terugkrijgen. Krijg je het voor elkaar om drie dollartekens op een rij te spelen, dan krijg je 8-200 keer je inzet terug.


Wat kun je winnen?

De maximale winst in het spel is 4000 cent, door drie jokers op een rij te zetten. Anders dan de jokers, kun je in het basisspel maximaal 800 cent winnen. In het bovenspel is de maximale winst 2000 cent en wordt je winst boven 4000 cent automatisch teruggestort naar je credits voor het basisspel.


Gokken met Multistake Gokkast

De Multistake gokkast biedt alles wat online gokken zo de moeite waard maakt: een klassieke fruitautomaat met extra opties die garant staan voor urenlang spelplezier. Je kunt Multistake gratis proberen, maar niets is natuurlijk leuker dan die digitale centen om te zetten in echt geld.

Multistake gokkast

3 van de 5 sterren