Multitimer gokkast

4.5 van de 5 sterren

De Multitimer gokkast is een heerlijk nostalgische gokkast met een klassiek uiterlijk. De weinige knoppen aan de onderkant van het scherm laten je weten dat dit een gokkast is zonder fratsen, maar wie verder kijkt, ziet dat er nog genoeg te ontdekken valt als je begint te spelen. De inlegmogelijkheden geven je voldoende opties om je inleg tot serieuze proporties te laten stijgen. Dit alles zorgt ervoor dat de Multimeter geschikt is voor iedereen: de beginner die gratis wil gokken of begint met een kleine inleg of de kenner met een liefde voor klassieke kasten.


Hoe werkt Multitimer Gokkast?

Het basisspel van de Multitimer is precies wat je verwacht van een gokkast: met een inleg van één credit speel je met één winlijn. Credits die je wint, gaan vanzelf naar het topspel, dat je niet hoeft te vergrendelen. Het topspel is nog steeds simpel te begrijpen, maar biedt een aantal verschillende opties om steeds iets anders te spelen.

Wat zijn de regels?

Om het topspel te spelen, kies je één van de zes knoppen die elk een andere inleg hebben.
- De eerste rode knop heeft een inleg van vijf credits en speelt met de eerste drie rollen.
- De gele knop geeft je dezelfde drie rollen en vijf winlijnen, maar met een inleg van tien credits heb je de mogelijkheid om twee rollen vast te zetten voor het volgende spel en daarmee je winkansen te vergroten.
- De groene knop kost je ook tien credits en verdubbelt de winlijnen van vijf naar tien, door de laatste rol te ontgrendelen.
- Met de oranje knop koop je de mogelijkheid om de rollen vast te zetten voor het volgende spel, terwijl je alle winlijnen en rollen nog hebt. Deze knop verhoogt je inleg naar twintig credits.
- Door de blauwe knop te selecteren, krijg je een winstuitkering van 10-200 credits als er een joker in beeld verschijnt. Dit kost je ook twintig credits.
- De laatste rode knop verhoogt je inzet naar veertig credits. Alle tien winlijnen en vier rollen zijn beschikbaar en nadat je hebt gespeeld, zoekt de machine naar mogelijkheden om je winst te vergroten. Als het een mogelijkheid vindt, draait één van de rollen tot twee posities door om die winst ook te garanderen. Een digitale tik tegen de machine, dus.


Wat kun je winnen?

De hoogste winst is 200 credits voor drie jokers of drie ‘bars’. In het basisspel heb je bovendien een extra kans op winst door sterren op het scherm te combineren. De sterren hoeven niet in de winlijn te staan, maar tellen op iedere positie in het basisspel. De hoogste winst voor het basisspel is hetzelfde voor het bovenspel, maar in het basisspel heb je ook een kans om 100 credits te winnen. Naast de eerder genoemde winkansen is je hoogste winst in het bovenspel 80 credits.


Gokken met Multitimer Gokkast

De Multitimer gokkast is de uitgelezen kast voor beginners die een gelukje willen wagen met een simpele machine, of voor spelers die met de nodige nostalgie een klassieker willen spelen. Hoewel de Multitimer klassiek speelt, geven de extra opties in het bovenspel precies de extra dimensies die deze kast onderscheid van andere.

Multitimer gokkast

4.5 van de 5 sterren