Mystery Joker 6000 Gokkast

3 van de 5 sterren

De Mystery Joker 6000 gokkast is op het eerste gezicht de meest simpele online gokkast die er bestaat. Het scherm opent met drie rollen en vijf winlijnen. Maar niets is wat het lijkt met de Mystery Joker 6000, want zo gauw je drie super jokers op een rij zet, verdwijnt de simpele kast en verschijnt er een ‘mystery wheel’, waarbij je winst bepaald wordt door aan het rad te draaien. Elke winst wordt gestort in de supermeter, waarbij je inzet verdubbeld, maar je winst kan oplopen tot 6000 keer je inzet!


Hoe werkt Mystery Joker 6000 Gokkast?

Zoals gezegd begint Mystery Joker 6000 heel simpel. Je begint met drie rollen en vijf winlijnen en kiest je inleg (variërend van €0.01 tot liefst €10). De drie rollen kennen maar acht klassieke symbolen: de grote zevens, sterren, bellen, watermeloenen, druiven, citroenen, kersen en de jokers die deze gokkast zijn naam geven.

Voor een groot deel van het spel volgen de rollen de klassieke regels die je kent van ouderwetse gokkasten. Drie dezelfde symbolen op een rij geven je een winst, die bepaald wordt door de waarde van het symbool. Die winst kun in de supermeter storten, waarmee het spel echt interessant wordt.


Wat zijn de regels?

Vanaf het moment dat je met de supermeter speelt, is je inleg verdubbelt. Hoewel de winst voor de gewone symbolen hetzelfde blijft, worden de jokers met de supermeter een heleboel meer waard. Iedere keer dat er twee jokers verschijnen, komt het mystery wheel tevoorschijn. Een automatische draai aan dit rad bepaalt vervolgens je winst. De mogelijkheden op het rad lopen uiteen van 20 credits tot wel 6000 credits! Als er drie jokers verschijnen terwijl je met de supermeter speelt, krijg je bovendien drie draaien aan het rad.

Je kunt het ‘mystery wheel’ ook krijgen zonder de supermeter, maar dan moet je alle drie de jokers op één lijn krijgen. Krijg je overigens slechts twee jokers op een rij, dan volgt een gratis bonusspel waarin je een extra kans krijgt op de derde joker.


Wat kun je winnen?

De hoogst mogelijke winst is 6000 keer je inleg met het ‘mystery wheel’. In het gewone spel (zonder de supermeter) is de hoogst mogelijke winst 200 credits. Maar bedenk dat iedere keer als het ‘mystery wheel’ tevoorschijn komt, je sowieso één van de volgende winsten pakt:
20, 40, 60, 80, 100, 125, 150, 175, 200, 250, 500, 1000, 2000, of dus die 6000 credits.

Gokken met Mystery Joker 6000 Gokkast

De Mystery Joker 6000 gokkast is een simpel idee dat je niettemin urenlang kan bezighouden. Door twee klassieke spellen te combineren met de fruitautomaat en het rad van fortuin, weet je nooit precies wat je te wachten staat. Die onvoorspelbaarheid en het snelle tempo waarin de spellen elkaar opvolgen, gecombineerd met het strakke moderne design van de Mystery Joker 6000, zorgen voor een unieke ervaring. Je kunt de gokkast gratis proberen, of gebruik dit snelle spel om je online gokken een heel nieuwe draai te geven!

Mystery Joker 6000 Gokkast

3 van de 5 sterren