Mystery Joker gokkast

4.5 van de 5 sterren

Cadeautjes. Wie is er niet dol op? Op de Mystery Joker gokkast van Play ’n Go krijg je ze om de haverklap. De fruitautomaat bevat naast de bekende gokkast-symbolen zoals de fruitsoorten, de bellen en de sterren namelijk ook Jokers die voor mysterieuze prijzen kunnen zorgen. Verzamel ze op de rollen en ontdek welke presentjes deze fraai vormgegeven gokautomaat voor je in petto heeft. Liever eerst even oefenen? Ook geen enkel probleem. Play ’n Go ontwikkelde een gratis online variant waar je onbeperkt met playmoney op de Jokers kunt gaan jagen!


Hoe werkt de Mystery Joker gokkast?

Zoals gezegd snapt zelfs iemand die nog nooit op een gokautomaat heeft gespeeld precies wat er verlangd wordt zodra de Mystery Joker gokkast is ingeladen. Je speelt dit spel op 3 rollen en 3 rijen. Er zijn 5 winlijnen waarop je combinaties kunt maken. De knop "Paytable" toont je in 1 overzicht welke combinaties er mogelijk zijn. In alle gevallen zal je een combinatie van 3 symbolen moeten maken om winst te genereren.

Onder de "Paytable"-knop vind je de "Autoplay"-toets. Met deze functie kun je de rollen op de Mystery Joker fruitautomaat automatisch laten draaien. In de instellingen bepaal je helemaal zelf hoe vaak de automatische spins plaatsvinden. Dit kan 20 spins zijn, maar net zo gemakkelijk 500 spins. Wil je niet met de 'autoplay-functie' spelen, dan klik je logischerwijs op de "Spin"-knop om het spel te starten.

Inzetten op de Mystery Joker gokautomaat kan al vanaf 0,50 credits. De maximale inzet bedraagt 100 punten per spin. Voor je winkansen maakt het niet uit met welke inzet je precies speelt. Voor de hoogte van je uitbetaling uiteraard wel.


Wat zijn de regels?

Net als het uiterlijk van de Mystery Joker fruitmachine, zijn de spelregels eenvoudig. Zoals bij elke andere gokkast ook het geval is, zal je winnende combinaties op de rollen moeten toveren. Winnen doe je van links naar rechts. Hierbij staan er 5 winlijnen tot je beschikking.

Er zijn 6 verschillende symbolen aanwezig: fruitsoorten, de bellen en de sterren. De sterren betalen het best uit, de kersen het slechtst. Er is één bijzonder symbool aanwezig op de Mystery Joker gokkast en dit is - hoe verrassend - het Joker-symbool. Dit symbool is de Scatter en levert het bonusspel op als je er 3 van in je beeldscherm ziet verschijnen. Hierbij maakt het niet uit waar ze op de rollen staan. Ook kriskras zorgen ze ervoor dat het bonusspel gestart wordt.

Het bonusspel op de Mystery Joker gokkast bestaat uit Free Spins. Je kunt er maximaal 50 van verdienen, want ook in het bonusspel draaien de Scatters gewoon weer mee op de rollen. Bovendien gelden ze tijdens de Free Spins ook als Wild-symbool. Ze vervangen dan ieder ander willekeurig symbool en kunnen op die manier dus voor mooie extra prijzen zorgen.


Wat kun je winnen?

De winsten op de Mystery Joker fruitmachine staan duidelijk uitgelegd op de “Paytable”. Zo leveren de sterren je 50 keer je inzet op en 3 kers-symbolen tien maal je inzet. Dankzij de Scatters, de Free Spins en de Scatter-symbolen die in het bonusspel als Wild fungeren kan je winst uiteindelijk flink oplopen.

Gokken met Mystery Joker gokkast

Klaar om flink verrast te gaan worden? Klik dan razendsnel op SPEL SPELEN hieronder om op zoek te gaan naar de geheimzinnige Jokers op de Mystery Joker gokkast van Play ’n Go! Elke draai blijft spannend op deze gratis online gokautomaat, mede door het selecte aantal symbolen op de rollen en de Jokers die de bonusronde triggeren. Winnen gebeurt zeer regelmatig en als het prijs is op de Mystery Joker fruitautomaat, dan is het doorgaans ook goed prijs ook!

Mystery Joker gokkast

4.5 van de 5 sterren