Northern Sky gokkast

4 van de 5 sterren

Het Noorderlicht is toch wel iets dat iedereen eigenlijk ooit in zijn leven gezien zou moeten hebben. Het natuurfenomeen is te zien op de noordelijke helft van onze aardbol en de naam van de Northern Sky gokkast komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Dankzij deze bijzondere gokautomaat van Quickspin heeft nu iedereen de mogelijkheid om de magie van het Northern Light te kunnen ervaren. Verzamel de diersoorten die zich onder het Poollicht bevinden en verkrijg waanzinnig hoge prijzen dankzij de re-spin functie en de Free Spins bonusronde. Eerst met eigen ogen bekijken wat voor meesterwerk Quickspin heeft afgeleverd met de Northern Sky slotmachine? Op de gratis online versie kun je onbeperkt oefenen met playmoney!


Hoe werkt de Northern Sky gokkast?

De Northern Sky gokkast is een relatief simpel slot. Iemand die nog nooit op een gokautomaat heeft gespeeld zal direct snappen wat de bedoeling is van dit spel. De 5 rollen en 3 rijen spreken voor zich, net als de 9 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Net als bij alle andere gokkasten is het de bedoeling dat je minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn krijgt. Winnen gebeurt van links naar rechts. De dieren betalen het best uit, de symbolen met edelstenen het slechtst.

Ook de bediening van de gokkast laat weinig te raden over. De oranje knop rechts met de pijl is de "Start"-toets. Hiermee breng je de rollen in beweging. De rollen draaien overigens niet; de symbolen 'vallen' bij iedere spin in je scherm.

De Northern Sky gokkast kan ook via de 'autoplay-functie' worden gespeeld. In dat geval hoef je niet steeds zelf op de "Start"-knop te drukken. Je kunt zelf aangeven hoe vaak de gokautomaat automatisch voor je moet draaien. Dit kan vanaf 10 spins, maar net zo eenvoudig tot 1.000 spins.

Inzetten op de Northern Sky speelautomaat kan al vanaf 10 cent. De maximale inzet per spin bedraagt 100 euro. Ook dit regel je helemaal zelf via de knoppen in het 'Bet-menu'.


Wat zijn de regels?

De basisregels zijn zoals op elke andere gokkast: 9 winlijnen, 6 rollen en 3 rijen. Klik op "Play" en hoop dat er minimaal 3 soortgelijke symbolen op een winlijn terecht komen. Allemaal niet heel erg spannend.
Spannend wordt het pas wanneer je wint. De Northern Sky gokautomaat is namelijk uitgerust met een zogenaamde 're-spin functie'. Na elke winst blijven de symbolen waar mee gewonnen is staan op de rollen en worden alle overige symbolen vervangen. Dit gaat door tot je geen nieuwe winnende combinaties meer maakt. Met een beetje geluk staat je hele scherm dus na 1 simpele spin vol met dezelfde symbolen en loop je weg met een torenhoge prijs.

Een symbool om naar uit te kijken is het BONUS-symbool. Dit is namelijk de Scatter op de Northern Sky gokkast. Draai er 3 van in je scherm op een willekeurige plaats op de rollen en je ontvangt 10 Free Spins. Je hoeft overigens niet per se 3 BONUS-symbolen tegelijk op de rollen te hebben. Links in je scherm wordt bijgehouden hoeveel BONUS-symbolen je verkregen hebt. Stel dat je tijdens een normale spin 1 BONUS-symbool op de rollen krijgt en tijdens de automatische re-spin 2 BONUS-symbolen op de rollen ziet verschijnen, ook dan start het Bonusspel gewoon. Tijdens deze bonusronde doen alleen de diersymbolen mee. Extra hoge prijzen dus!


Wat kun je winnen?

Enerzijds zijn je winsten op de Northern Sky gokkast erg overzichtelijk, maar aan de andere kant kunnen zaken nogal snel uit de hand lopen. In de “Paytable” is duidelijk te zien wat een bepaalde combinatie oplevert. Zoals gezegd betalen de dier-symbolen het best uit en de edelstenen het minst.

Door de re-spin functie kan 1 simpele spin echter torenhoge prijzen opleveren. Als je re-spin na re-spin nieuwe winnende combinaties weet te maken ontvang je de ene “Big Win” of zelfs “Epic Win” na de andere. Daarnaast valt in de bonusronde ook belachelijk veel te winnen. Dit komt niet alleen omdat hier enkel de best betalende symbolen aan mee doen, maar ook omdat de symbolen waarmee je een combinatie hebt gemaakt bij iedere spin blijven staan. Ook hier kan het dus zomaar gebeuren dat aan het einde van de bonusronde je hele beeldscherm is gevuld met dezelfde symbolen.

Gokken met Northern Sky gokkast

Lukt het jou om de wolven, de uilen, de beren en het hert te spotten onder de gloed van de aurora borealis? Draai re-spin na re-spin en zie de belachelijk hoge uitbetalingen letterlijk uit de lucht vallen op de gratis online versie van deze magnifieke gokautomaat. Zeker weten dat je je uren kunt vermaken op de bijzonder mooi ontworpen Northern Sky gokkast van Quickspin. Klik hieronder snel op SPEL SPELEN om het wereldberoemde Poollicht zelf te aanschouwen!

Northern Sky gokkast

4 van de 5 sterren