Plenty on Twenty Gokkast

2.5 van de 5 sterren

Plenty on Twenty geeft een unieke draai aan de klassieke gokkast. Het is alsof de klassieke fruitsymbolen tot leven zijn gekomen en allemaal hun eigen karakter hebben ontwikkeld. De animaties in Plenty on Twenty zijn een centraal onderdeel van deze online gokkast. Zo is de sinaasappel nu een guitig jong ventje en de citroen een zwoele dame. Ook als de rollen gaan draaien, doen alle symbolen hun eigen ding. Maar naast de opvallende animaties heeft deze online gokkast genoeg spelplezier te bieden.


Hoe werkt Plenty on Twenty Gokkast?

Plenty on Twenty heeft vijf rollen met ieder drie posities die gevuld kunnen worden met de verschillende symbolen. Er zijn 20 verschillende winlijnen waarop je combinaties kunt maken. Iedere keer dat je op de startknop drukt, draaien de rollen tot er vijftien nieuwe symbolen in het speelveld staan. Maak je een winnende combinatie op een van de winlijnen, dan springen de fruitsymbooltjes op en wordt je winst opgeteld.


Wat zijn de regels?

Deze winst kun je vervolgens aan je totale credits toevoegen, of inzetten in het gokspel. Hierbij verandert het scherm in een simpel scherm waarbij één speelkaart in het midden ligt. Door een van de knoppen naast de kaart te kiezen, selecteer je een rode of zwarte kaart. Heb je goed gekozen, dan wordt je winst verdubbelt, maar kies je verkeerd, dan ben je de gewonnen credits kwijt. Je kunt maximaal vijf keer winnen, waardoor zelfs een kleine winst snel kan oplopen. Zo kun je van een bescheiden €1 winst toch al €32 maken als je alle kaarten goed hebt.

Naast het gokspel zijn er geen andere bonusspellen beschikbaar, maar de prima winsten zijn alsnog aantrekkelijk voor spelers. De zevens tellen in dit spel als een joker die ieder ander symbool kunnen vervangen. Krijg je vijf jokers op een rij, dat krijg je 500 keer je inleg terug.


Wat kun je winnen?

De echte winst zit echter in de sterren, die af en toe op de rollen verschijnen en kriskras tellen. Bij een ster op elke rol krijg je de maximale winst van 5000 keer je inleg terug. De maximale inleg is €40, dus dat komt neer op een jackpot van €20.000. Met een minimale inleg van €0.40 is de jackpot nog steeds een prima €200.

Gokken met Plenty on Twenty Gokkast

Het meest in het oog springende onderdeel van Plenty on Twenty zijn de vrolijke animaties waarmee de fruitsymbooltjes van de klassieke gokkasten een heel nieuw leven krijgen. Qua spelopties heeft Plenty on Twenty niet heel veel meer te bieden, maar de snelle winsten en hoge jackpots maken een hoop goed. Dit spel is vooral leuk voor wie ouderwets wil gokken in een heel nieuwe omgeving, of voor wie een simpel spel zoekt met een hoge winst. Je kunt Plenty on Twenty gratis proberen, of spelen met je eigen credits.

Plenty on Twenty Gokkast

2.5 van de 5 sterren